Tehnički kutak > Tuning skutera

top variomat vs serijski minarelli

<< < (2/15) > >>

SlowRider:
sutra cu sam saznati odgovor na moje pitanje, naravno argumentirati cu eventualne razlike sa slikama, jer mislim da znam u cemu je razlika.

edit

sutra cu samo potvrditi, a za sada sam 100% siguran u cemu je barem jedna razlika izmedju topa i serijskog.

TOP ima malo duzu vodilicu za klizace na variomatu, sto znaci da vise podize remen.

aeroxtuning:

--- Citat: SlowRider - 17 Rujan, 2009, 22:31:31 ---sutra cu sam saznati odgovor na moje pitanje, naravno argumentirati cu eventualne razlike sa slikama, jer mislim da znam u cemu je razlika.

edit

sutra cu samo potvrditi, a za sada sam 100% siguran u cemu je barem jedna razlika izmedju topa i serijskog.

TOP ima malo duzu vodilicu za klizace na variomatu, sto znaci da vise podize remen.

--- Kraj citata ---
to sam i ja primjetio...odatle veci top speed...po meni se ne isplati uzimat taj vario novi,iako se dobije remen.....

SlowRider:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Rujan, 2009, 22:42:42 ---to sam i ja primjetio...odatle veci top speed...po meni se ne isplati uzimat taj vario novi,iako se dobije remen.....

--- Kraj citata ---

kod nas su svi imali top nardo variomat, a top TPR koliko vidim ima samo u Italiji...

ovo je svima poznati nardo variomat:

ovako izgleda pakiranje od tpr-a

Crazy Kuree:
i mene to zanima, samo što su nazivi kontra, taj tpr je koji su svi imali a nardo nije niko

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Rujan, 2009, 22:57:02 ---i mene to zanima, samo što su nazivi kontra, taj tpr je koji su svi imali a nardo nije niko

--- Kraj citata ---

neznam bas, jer za tpr svugdje naglasavaju da je napredniji od narda, a recimo na SIPu pise da je to tpr, a na SC pise da je nardo, a radi se o istim kodovima... inace SC ima vjerodostojne slike i opcenito im je opis proizvoda tocan...

i provjerio sam te kodove od variomata koji se nude na sipu i SC, te usporedio sa TP katalogom i tamo lijepo pise da se radi o nardo variomatu, dakle ove moje slike su ispravne, i tako je isto u katalogu od TP-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju