Tehnički kutak > Tuning skutera

top variomat vs serijski minarelli

<< < (9/15) > >>

DvdAerox:

--- Citat: SlowRider - 06 Studeni, 2009, 12:16:57 ---kako bi to primjetio kada nisam usporedio od variomata koji imas i ovog tpr variomata?
Jedino sto sam isprobao je serijska kalota, i djeluje potpuno isto kao od tpr-a.

--- Kraj citata ---

jedna je 67 druga je 70 stupnjeva, imas za kupit obje u kompletu za nekih 12 eura, ali ako imas pri ruci jedan nardo sta ti ne treba, to je to..

SlowRider:

--- Citat: DvdAerox - 06 Studeni, 2009, 12:24:56 ---
jedna je 67 druga je 70 stupnjeva, imas za kupit obje u kompletu za nekih 12 eura, ali ako imas pri ruci jedan nardo sta ti ne treba, to je to..

--- Kraj citata ---

nemam nardo pri ruci, u ovaj tpr idu nesto teze rolice nego u nardo, a u serijski idu lakse za skoro 2 gr... jos samo da dobijem te 2 kalote i uocim promjenu...

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 06 Studeni, 2009, 12:16:57 ---kako bi to primjetio kada nisam usporedio od variomata koji imas i ovog tpr variomata?
Jedino sto sam isprobao je serijska kalota, i djeluje potpuno isto kao od tpr-a.

--- Kraj citata ---

Pa na to sam i mislio. Znači moja kalota je drukčija?  :icon_scratch:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 06 Studeni, 2009, 15:49:32 ---Pa na to sam i mislio. Znači moja kalota je drukčija?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Izgleda da je sam variomat isti, a kalote su drukcije  :dontknow: Jednog dana cemo i to saznati  ;D

dhorvat:
E pa sad ćeš ostat zbunjen vjeruj mi.  :toothy11: "Kopal" sam malo po starim djelovima i kutijama na tavanu i našao pakung od svog TOP variomata  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Evo ti pa si zumiraj  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju