Tehnički kutak > Tuning skutera

top variomat vs serijski minarelli

<< < (8/15) > >>

SlowRider:

--- Citat: tomof10 - 05 Studeni, 2009, 22:14:37 ---@Slow-jesi li konacno zadovoljan vise prijenosom?

--- Kraj citata ---

pa jesam, iako su TOP kalote na putu jer moram jos i to isprobati, imam u planu izbaciti jos nekih dijelova i ostaviti serijske, recesija tuning   :icon_biggrin:

planirao sam jos isprobati DR vario, za kojeg mislim da bi bio kao nardo od topa, ali nema ga vise u ponudi... taj nardo variomat je zanimljiv jer daje dobru krajnju iako se stave debele podloske...

dhorvat:
Neću nikad zaboraviti izraz lica kad smo skinuli Nardo vario sa mog roxa i stavili na njegovog koji ima Polini polutku, odnosno kako se iznenadio kad mu je prednji kraj motora završio pola metra u zraku   :toothy3:

DvdAerox:
kalota od narda i tpr-a nisu iste, isprobaj kalotu od narda na tpr vario, pa javi...

dhorvat:

--- Citat: DvdAerox - 06 Studeni, 2009, 11:10:19 ---kalota od narda i tpr-a nisu iste, isprobaj kalotu od narda na tpr vario, pa javi...

--- Kraj citata ---

Jesi siguran? Slow je baš primjetio da su iste  :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 06 Studeni, 2009, 12:00:47 ---Jesi siguran? Slow je baš primjetio da su iste  :dontknow:

--- Kraj citata ---

kako bi to primjetio kada nisam usporedio od variomata koji imas i ovog tpr variomata?
Jedino sto sam isprobao je serijska kalota, i djeluje potpuno isto kao od tpr-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju