Tehnički kutak > Tuning skutera
fino ugađanje karburatora
ivanm:
dizna 75 na serijali definitivno preveliko.. max 64..
Po?etnik:
predpostavljam da se svaki puta sa gljivom gusio.. kada nju stavis, trebas minimalno 6 brojeva vecu diznu od idealne sa airboxom.. i jedan zub dole na igli ( bogatija smjesa) .. tako sam ja radio.. e sad ovisi koliko veca dizna ide tebi jer ima 100 tipova gljiva
nostra:
ma gljiva mi nije bitna..gušio se isto tako s airboxom....trebalo je njemu više goriva jer kad sam stavio na drugi zub odozdola ide ali nema ler/gasi se i zaljeva kod srednjih otvora gasa..to bi trebala manja dizna riješit -nadam se...
problem je u tome što nema nigdje nabavit 64-70 dizne zvao sve trgovine u zg i niti jedna nema pfff....
u dellortu je bila 56 dizna i bila je premala nikako se nije dalo uštelat...sad sam otišao baš pogledat koji je broj bila...
nostra:
-evo ovako sredio sam problem sa zaljevanjem na srednjim i manjim otvorima gasa sa manjom diznom br 70(imam i 66 ako treba nju ću stavit) i sad runner odlično prima gas na svim otvorima samo mi se recimo nakon cca 2 km punog gasa kad dođem na neko raskrižje kod kretanja zna zagušit/zalit pa ne krene odmah nego kao da ima teret na sebi od 500 kg...
-igla je na 2 utoru odozdo a ono što je zanimljivo kad sam maknuo onaj limić sa vrha venturijeve cijevi skuter se gušio već na srednjem otvoru gasa a kad sam ga vratio i ostavio ostalo sve isto ide odlično...
-zanima me radi čega se događalo to kad nije imao limić,čemu služi taj limić-meni izgleda kao da mu smanjuje dovod zraka...
-smjesa je dobra boja malo tamnija od bijele kave...šarafić na mrvu više otvoren od 1,5 okretaja
-glavni problem je ler gas nemogu ga dobit nikako nakon cca 8-9 sec se ugasi suter ako je bez gasa-kako da pojačam ler
-sutra dok će bit toplije ću dodatno poštelat karb jer sam ga sređivo oko 21h tak da baš i nije toplo bilo...
hvala na savjetima unaprijed :notworthy:
još nešto me zanima nabavio sam za nrg-a dellorta 12 manualni čok oznake phbn i totalno sam pogubljen u onim cijevčicama pošto sam imao samo phva...
na cijevčicu kod venturijeve ide benga to znam...a na cijevčicu koja ide u prirubnicu bi trebalo ići ulje jeli ili sam se pogubio lagano??i šta sa onim cijevčicama sastrane :help: ???
sanjat ću te cijevčice...u njega planiram stavit 75 diznu jer sam tako na weberu 12 imao na runneru i bilo je ok,,ili da ipak stavim 66 jer nemam red sponge na nrg-u???
radomir.g:
Ti pipci sa strane su ti za grejanje karba.. Za start sto ti slabi posle par km je do opruga kvacila-trebaju ti tvrdje...
A limic ti sluzi tome kao sto si vec rekao da ogranici dovod vazduha i samim skidanjem tog limica obavezno se stavlja veca dizna ( 64-65 ako nije preradjen airbox)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju