Tehnički kutak > Tuning skutera

rezanje serijskog Piaggio spuha SC46

<< < (2/7) > >>

ivanm:

--- Citat: gokiSP - 18 Lipanj, 2009, 13:04:14 ---ja sam rezao tocno na sredini sa prednje strane

--- Kraj citata ---
daj označi i malo opširnije komentiraj pliz.. gdje je točno i kak izgleda, vadio sam na bačvica spuhu on je na sredini mreža 2 cm debela i okrugla 7-8 cm.

gokiSP:
nema previse nauke...tu sam ga izrezao izvadio katalizator i hrpu smeca iznutra i zavario nazad i to sam cak sa obicnim aparatom vario i evo jos dan danas se decko vozi na tome...jedino sam se malo namucio dok sam iznutra sve to pocistio i povadio al ide...zvuk je malo drgaciji ali nije to jako glasno, ni priblizno ko neki zx ili nesto drugo, recimo mozda 30% jaci od serijale i toliko tisi od zx-a...i osjeti se na performansama, bar se osjetilo na seriskom skuteru.. slicno i ovaj izgleda ko taj sta si ti vidio, makar ja za ovog nisam siguran jer je bio totalno raspadnut... ;D

ivanm:
evo preradio sam spuh, zapravo raskopao ga, sad moram ić do buraza da povarimo plašt po plašt ..
prvo sam razrezao sa zadnje strane a ne prednje i kad sam zapilio konus unutra je na kraju konusa katalizator..

izvadio ga

vratit ću sve elemente na mjesto, komade izo vune i mrežicu, povariti plašteve..
to će biti dobar spuh za po zimi, da radi na 8500-9000 okr..

Benjamin:
isss mater gle kaj to zeljeza unutra...cigani bi se veselili takih jean kontenjer skupiti...

pa motor ide sam zbog kilaze sporije s tim spuhom lol..

Mozda bi bilo dobro nes od pregradaj os povaditi...ak nis drugo radi kilaze...jel vidim da je ko labirint iznutra..puno redukcija i to...

Chupsy:
meni izgleda ko da dio plinova ide na katalizator a dio ne, kam idu te cijevi odozdola

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju