Tehnički kutak > Tuning skutera

rezanje serijskog Piaggio spuha SC46

(1/7) > >>

ivanm:
posjedujem serijski spuh dotičnog naziva, to je noviji spuh, 2008. godina..
trebao bi izvaditi katalizator iz njega da mogu voziti setup preko zime jer mi je yasunija žao a i predivlje kreće na mokrom bi pao ziher..
znači zanima me gdje da ga režem i kako izvadim kat. i poslije povarim..
pretpostavljam negdje sa zadnje strane, al gdje i kako, da ga ne pretvorim u ikebanu :icon_tongue:

veka84sb:
Zaboravi na rezanje tog spuha jer ce samo zavrsiti u smecu . Kada vadis katalizator i svasta nesta ne dobijes nikakvu razliku osim puno jaci zvuk iritantan...

Ako hoces da po zimi bude lakse za voziti (iako ne vidim nikakav tu problem )stavis mekse opruge na kvacilo ,malo zrtvujes  performanse ali kretati ce bolje.

Pod ovim "mekse" ne mislim na seriske nego na neku srednju tvrdocu. 

giannelli:
ja kad sam vadio katalizator sa svog spuha od sr-ke, morao sam ga doslovno na proste faktore razpilat, jer katalizator ide od grane sve do polovice spuha..

ivanm:
nije mi do performansi nego samo do funkcionalnosti, vozim se svaki dan na posao 20 km i ne želim yasunija upropastiti po zimi. znači nebitno je kako skuter ide, tako sam vozio i peugeota sa serijskim spuhom pa je bilo ok al je bio stari spuh na kojem se karalizator raspao, pa nije bilo problema.. ovaj novi piaggiov se zaštopa na 5000 km i sa serijskim setupom a kamoli ne sa 20.5 frgom..(na ovom skuteru je novi jer se stari zaštopao upravo na 5000 km)
znam da je katalizator na sredini između konusa, al me zanima gdje da ga režem, sigurno netko zna tko je radio, a ostale molim BEZ SPAMA! kako zašto, samo gdje i to je to..

gokiSP:
ja sam rezao tocno na sredini sa prednje strane

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju