Tehnički kutak > Tuning skutera
rezanje serijskog Piaggio spuha SC46
dino gp1:
--- Citat: Benjamin - 22 Lipanj, 2009, 21:59:21 ---isss mater gle kaj to zeljeza unutra...cigani bi se veselili takih jean kontenjer skupiti...
pa motor ide sam zbog kilaze sporije s tim spuhom lol..
Mozda bi bilo dobro nes od pregradaj os povaditi...ak nis drugo radi kilaze...jel vidim da je ko labirint iznutra..puno redukcija i to...
--- Kraj citata ---
Da :laughing7: težak je za pop*zdit, mhr replica spuh je kao pero naspram tog spuha :icon_biggrin:
Benjamin:
to ima milijon pregrada i puteva kud kruzaju plinovi..sigurno se jedan dio ostaje u spuhu i kruzi unutra...jel katalizator na autu npr pocne djelovati tek kad je topli...
pa isto kak je na ovim novim blokovima...kak je 2t ekoloska katastrofa..onda odvode dio plinova u prijenos unutra ..i onda bezveze zagrijava prijenos...pol ostane u spuhu i unutra kruzi..i mali ido izade van...da produ ekotest...
bas je ko labirint spuh...16kg zeljeza unutra..
Pupo:
--- Citat: Chupsy - 22 Lipanj, 2009, 22:04:02 ---meni izgleda ko da dio plinova ide na katalizator a dio ne, kam idu te cijevi odozdola
--- Kraj citata ---
ćorsokak
Tommek:
to je najglupplji auspuhh i meni se zastopao ahahaha.
nego jel imate slike ostalih dijelova skuta.ko ovog auspuha,ono bijelo crno,saraf po saraf...
fala
SlowRider:
Bas je gadna utroba ovog spuha :icon_puke_r:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju