Tehnički kutak > Tuning skutera

rezanje serijskog Piaggio spuha SC46

<< < (4/7) > >>

Nyzvo:

--- Citat: Tommek - 22 Lipanj, 2009, 22:35:56 ---to je najglupplji auspuhh i meni se zastopao ahahaha.
nego jel imate slike ostalih dijelova skuta.ko ovog auspuha,ono bijelo crno,saraf po saraf...
fala

--- Kraj citata ---

imas na easyparts.nl

ivanm:

--- Citat: Chupsy - 22 Lipanj, 2009, 22:04:02 ---meni izgleda ko da dio plinova ide na katalizator a dio ne, kam idu te cijevi odozdola

--- Kraj citata ---
auspuh ima tri komore, prednju srednju i zadnju, konus prolaz kroz prednju i srednju, na kraju je katalizator, i svi plinovi MORAJU proć kroz njega i onda udaraju u kontrakonus, vraćaju se dijelom kroz ovu dužu cijev u trećoj komori, a dijelom kroz mrežicu oko plašteva do druge komore i kroz drugu cijev zajedno u prednju komoru, odande nema nikakvog zaštopavanja samo se jednom cijevi vraćaju kroz top i van..
e sad sam ja na barijeri 2. i 3. komore izbušio još 3 M12 rupe da plinovi nemoraju recirkulirati oko plašteva i mrežica nego direkt kroz obje cijevi u prvu komoru i onda van..
nadam se da sam bio jasan.. ;D
mogao bi to Narx bolje objasniti al njega tu nema..

veka84sb:
Ok i sada ono bitno kako radi, kako se cuje ,samo nemoj reci da nisi siprobao ;9

ivanm:
pa nisam, moram ulovit buraza da mi to povari autogeno, a i taj spuh bude išao gore u jesen, sad je Yasuni na skutu..

Ive_MHR:
jedna poregrada ti pukne skuter ne ide kurca sa tim auspuhom, ma SC08 majka :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju