Općenito > Oprema
kacige u stilu svapske vojske(wermachta)?
StreetRunner:
a ja slabo nosin kacigu šta je je.Po gradu nikako a izvan grada je stavin( i tada nekad zaboravin)
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 06 Svibanj, 2007, 18:20:58 ---a ja slabo nosin kacigu šta je je.Po gradu nikako a izvan grada je stavin( i tada nekad zaboravin)
--- Kraj citata ---
Kad padneš i nabiješ tikvu onda ćeš možda početi stavljati kacigu... što ti ne brineš uopće za sebe ??!!
Genesis051:
:laughing7: ...mlad je, ima vrimena... ali samo da dobije priliku naučit (preživi pad, bez ozbiljnih posljedica)...
Neki nikad nisu naučili... nisu dobili "drugu priliku"... :toothy3:
Svi mi mislimo, to se ne može/neće meni dogodit !!! :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin:
(s tom razlikom da su neki pripremljeni za slučaj: "možda...ako ipak..." )
StreetRunner:
--- Citat: Genesis051 - 07 Svibanj, 2007, 00:30:07 --- :laughing7: ...mlad je, ima vrimena... ali samo da dobije priliku naučit (preživi pad, bez ozbiljnih posljedica)...
Svi mi mislimo, to se ne može/neće meni dogodit !!! :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hebiga ti zaboravljaš moju listu zavoja.nije da se nebrinen za sebe nego pravin se pametan ali da iman neki jači motor stavlja bi je sigurno.Po gradi mu se neda nikako
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 07 Svibanj, 2007, 12:18:51 ---
--- Citat: Genesis051 - 07 Svibanj, 2007, 00:30:07 --- :laughing7: ...mlad je, ima vrimena... ali samo da dobije priliku naučit (preživi pad, bez ozbiljnih posljedica)...
--- Kraj citata ---
hebiga ti zaboravljaš moju listu zavoja.nije da se nebrinen za sebe nego pravin se pametan ali da iman neki jači motor stavlja bi je sigurno.Po gradi mu se neda nikako
--- Kraj citata ---
Nema ti to veze voziš li jači ii slabiji motor... možeš se ti i pri 20km/h složit 'ko palačinka'...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju