Općenito > Oprema

kacige u stilu svapske vojske(wermachta)?

<< < (4/7) > >>

Punisher:

--- Citat: Goran - 04 Svibanj, 2007, 18:38:46 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 17:31:19 ---Ja sam govorio čisto sa perspektive sigurnosti jer su te kacige kao da ih i nemaš...
A što se tiče policije stavio bi i papir na glavu ako bi to prošlo da ne dobije kaznu... samo ja brinem za svoju tikvu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Naravno!!!Tko bi to stavio na glavu kad bi se pitalo za sigurnost!!!Bolje bez toga pasti pa da padneš sa stilom, jer to ne pomaže!Da je to bar pravi svabski šljem bar bi ti pomoglo pri padu, ne ovaj novi je od plastike!!! :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Točno tako... mislim ako bi pao s tim na glavi da bi se još više natukao nego bez nje  :binkybaby:

ivanm:
ma loše mi je to, ko nacisti, moj kolega ima kožnu, samo bez ovog repa samo poluloptu s remenom, i naočale, onak ko Grunf iz Alana Forda..
to mi je guba..

Doomsday:

--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 18:45:04 ---
--- Citat: Goran - 04 Svibanj, 2007, 18:38:46 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 17:31:19 ---Ja sam govorio čisto sa perspektive sigurnosti jer su te kacige kao da ih i nemaš...
A što se tiče policije stavio bi i papir na glavu ako bi to prošlo da ne dobije kaznu... samo ja brinem za svoju tikvu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Naravno!!!Tko bi to stavio na glavu kad bi se pitalo za sigurnost!!!Bolje bez toga pasti pa da padneš sa stilom, jer to ne pomaže!Da je to bar pravi svabski šljem bar bi ti pomoglo pri padu, ne ovaj novi je od plastike!!! :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Točno tako... mislim ako bi pao s tim na glavi da bi se još više natukao nego bez nje  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Bojim se da niste u pravu, sa pravom njemačkom željeznom kacigom vjerojatno bi pri padu slomija vrat, tj. ta kaciga bi ti slomila vrat, oblikom je totalno nepodesna za to... :dontknow:

A plastična, da se stavi nekakav stiropor kao apsorpcijski materijal, i smanji 'suknjica' nazad prema vratu, još bi i pomogle u padu... :icon_scratch:

Genesis051:
Ma, možda jedino za "defilee", za vrijeme raznih moto-susreta, onako, iz zafrkancije (i mene intrigira nabavka tako nečeg - za personalizirati sebe i stroj) ...
Inače, ne bi skidao integralku, "ni za živu glavu"  :laughing7: ... Uz ove cruisere "ide" tako nešto..."plitko"... tipa Jet-kacige, ali neka ih... ja ću zadržat Integral...
Ja sam svoju  prvu kacigu "amortiziral" (pokrio njoj vrijednost uloženog iznosa) - spasila mi tintaru !!!
I ne pada mi na pamet vozit se bez nje... Već sam pisao: od dućana do doma mi je 100-tinjak metara, i to u slijepoj ulici... ali ja ju "uredno" svaki put vežem pod bradu, i prođem s njom tih 100 metara !...  :laughing6: :happy3: :happy6:

filiplatinovicz:

--- Citat: Goran - 04 Svibanj, 2007, 17:28:38 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 16:57:36 ---
--- Citat: StreetRunner - 04 Svibanj, 2007, 16:53:12 ---što se tiče pandurije,kaciga i da je od plastike ona je kaciga jer zakonon nije definirana kakva mora biti,bitno da je na glavi

--- Kraj citata ---
To si dobro rekao, a sad je na samom čovjeku hoće li imati funkcionalnu kacigu ili ukras na glavi...
Nemojte misliti da se rugam ovim kacigama, ali rađe ne bi nosio ništa nego takve 'kacige' koje neće ništa pomoći ukoliko padnem...  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Upravu si da ništa ne pomaže kod pada!Radije bi nosio to sra.. na glavi nego polcijskoj stoci dao 700 kn!A ti njemački šljemovi su stvoreni za ljeto kad su velike vručine!Bolje to nego se kuhati u kacigi!Kao da imaš saunu pod glavom!Jedino ako nemaš kacigu od 3000kn!!! :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

bolje se huhat u kacigi i imat saunu, nego ostat bez glave... ako imaš 30K za motor, valjda možeš izdvojit još 3K za glavu! Inače po gradu nosim dost kvalitetnu jeticu, kad sam na pedesetki, na dalje i na većim pilama uvijek flip-up kacigu Nitro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju