Općenito > Oprema

kacige u stilu svapske vojske(wermachta)?

<< < (6/7) > >>

vuk:
ja sam se razbio još prije 2 mjeseca pa me boli kad malo jaće stisnem ispod kuka(srećom nisam ga slomio). još sam se puko u gležanj i malo sam zadero lakat, nije mi jakna za motor pa nema štitnike.  imo sam rukavice i kacigu pa mi je to ostalo čitavo, a vozio sam oko 60 kmh

mrcina:
[email protected]
kontaktiraj ga

corky:

--- Citat: Goran - 04 Svibanj, 2007, 18:38:46 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 17:31:19 ---Ja sam govorio čisto sa perspektive sigurnosti jer su te kacige kao da ih i nemaš...
A što se tiče policije stavio bi i papir na glavu ako bi to prošlo da ne dobije kaznu... samo ja brinem za svoju tikvu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Naravno!!!Tko bi to stavio na glavu kad bi se pitalo za sigurnost!!!Bolje bez toga pasti pa da padneš sa stilom, jer to ne pomaže!Da je to bar pravi svabski šljem bar bi ti pomoglo pri padu, ne ovaj novi je od plastike!!! :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Pri padu sa pravim čeličnim šljemom sigurno bi imao više štete nego sa plastičnim...A što se zakona tiče piše "morista mora nositi zaštitnu kacigu" nigdje ne piše gdje i kako jer se to ka podrazumjeva , ali ima pametnjakovića koji je nose na " laktu " pa kad padnu osim što slome ruku još su i ljepi leš... zadnji primjer nažalost prije dva dana.... ja osobno nosim integralku jer kad voziš preko 90-100 km/h i kad te opale u vizir razni bumbari shvatiš  zašto  je dobra ...... za vozit po dnevnom boravku moš napravit kacigu od kartona :toothy12: :dontknow:

Genesis051:

"ja osobno nosim integralku jer kad voziš preko 90-100 km/h i kad te opale u vizir razni bumbari shvatiš  zašto  je dobra ...... za vozit po dnevnom boravku moš napravit kacigu od kartona :toothy12: :dontknow: "

:icon_biggrin:  ;D   :laughing7:  :icon_thumright: :icon_thumright:

Genesis051:
Uuupss... nešto sam previše ispobrisao, pa nije uvedeno kao citat (ali odabrani tekst je u redu)...  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju