Općenito > Oprema

kacige u stilu svapske vojske(wermachta)?

<< < (3/7) > >>

StreetRunner:
što se tiče pandurije,kaciga i da je od plastike ona je kaciga jer zakonon nije definirana kakva mora biti,bitno da je na glavi

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 04 Svibanj, 2007, 16:53:12 ---što se tiče pandurije,kaciga i da je od plastike ona je kaciga jer zakonon nije definirana kakva mora biti,bitno da je na glavi

--- Kraj citata ---
To si dobro rekao, a sad je na samom čovjeku hoće li imati funkcionalnu kacigu ili ukras na glavi...
Nemojte misliti da se rugam ovim kacigama, ali rađe ne bi nosio ništa nego takve 'kacige' koje neće ništa pomoći ukoliko padnem...  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Goran:

--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 16:57:36 ---
--- Citat: StreetRunner - 04 Svibanj, 2007, 16:53:12 ---što se tiče pandurije,kaciga i da je od plastike ona je kaciga jer zakonon nije definirana kakva mora biti,bitno da je na glavi

--- Kraj citata ---
To si dobro rekao, a sad je na samom čovjeku hoće li imati funkcionalnu kacigu ili ukras na glavi...
Nemojte misliti da se rugam ovim kacigama, ali rađe ne bi nosio ništa nego takve 'kacige' koje neće ništa pomoći ukoliko padnem...  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Upravu si da ništa ne pomaže kod pada!Radije bi nosio to sra.. na glavi nego polcijskoj stoci dao 700 kn!A ti njemački šljemovi su stvoreni za ljeto kad su velike vručine!Bolje to nego se kuhati u kacigi!Kao da imaš saunu pod glavom!Jedino ako nemaš kacigu od 3000kn!!! :icon_tongue:

Punisher:
Ja sam govorio čisto sa perspektive sigurnosti jer su te kacige kao da ih i nemaš...
A što se tiče policije stavio bi i papir na glavu ako bi to prošlo da ne dobije kaznu... samo ja brinem za svoju tikvu  :laughing7:

Goran:

--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 17:31:19 ---Ja sam govorio čisto sa perspektive sigurnosti jer su te kacige kao da ih i nemaš...
A što se tiče policije stavio bi i papir na glavu ako bi to prošlo da ne dobije kaznu... samo ja brinem za svoju tikvu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Naravno!!!Tko bi to stavio na glavu kad bi se pitalo za sigurnost!!!Bolje bez toga pasti pa da padneš sa stilom, jer to ne pomaže!Da je to bar pravi svabski šljem bar bi ti pomoglo pri padu, ne ovaj novi je od plastike!!! :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju