Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - pomoc oko tuninga
Hrastinski:
--- Citat: ryder on the storm - 19 Svibanj, 2007, 11:56:32 ---ovako,da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.scoot mi je prije išao po ravnom 90-ak, a sad ide 78-najviše 81.
šta bi to moglo biti?
--- Kraj citata ---
meni, kad vjetar ne puse ide 90 a kad puse isto oko 80....
ryder on the storm:
--- Citat: Punisher - 19 Svibanj, 2007, 11:59:36 ---
--- Citat: ryder on the storm - 19 Svibanj, 2007, 11:56:32 ---ovako,da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.scoot mi je prije išao po ravnom 90-ak, a sad ide 78-najviše 81.
šta bi to moglo biti?
--- Kraj citata ---
Jesi što mijenjao na setup-u ??
Kad si zadnji put mijenjao potrošne dijelove (remen, rolice)... možeš još očistiti karb i filter zraka...
--- Kraj citata ---
ništa nisam mjenjao, ima nešto manje od 4000 km
Nikon:
dungeon ti je reka.. remen 100% a usput i rolice promini.
nije ti remen toliko potrosen da pukne al se ocito razvuka pa gubis na brzini, pogotovo ako je toplije vrime
preporucan ti da uzmes top performances set remen, kugle, vario za cca 500kn i miran si. kelvar remeni su tvrdji i ne razvlace se na velikoj temperaturi..
SlowRider:
Racunaj da ces sa kewlarom preci manje km nego sa serijskim jer ima duplo kraci vijek trajanja, ali zato ima bolje performanse.
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 19 Svibanj, 2007, 20:26:34 ---Racunaj da ces sa kewlarom preci manje km nego sa serijskim jer ima duplo kraci vijek trajanja, ali zato ima bolje performanse.
--- Kraj citata ---
a cijena duplo skuplja nego seriski
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju