Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - pomoc oko tuninga
Nikon:
pa nije bas duplo skuplja za maxi skutere je od 150 do 200kn kako koja marka a serijski su po 400kn
za 50 ccm su tu negdi cjene li la :) .. trebas ih kupovat iz prve ruke tj. uvoznika inace ce ti bit duplo skuplji
ovaj topov je 500kn jel ide s variom i rolama.. a to se isplati jer svaki put promines sve u kompletu... :glasses2:
hellboy_90:
--- Citat: Dungeon Keeper - 19 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---
To sta hellboy90 ne zna ni sam sta ce se sobom i sa svojim motorom, sad bi ovo sad bi ono, to je druga stvar jer stavio sam diznu 66 pa mi sada ide 98kmh, a prije je isao 102kmh, sa rulinama 4 i pol g., a sada imam 6,2 g. i te fore zvuci, zakljuci sam kako zvuci...
--- Kraj citata ---
ok... zvuči kretenski, ali kad dodje neko sa istim runner-om kao tvojim, SERIJALOM i ti ga JEDVA dobiješ... šta to treba da znači...? zar ne treba da pitam...?
--- Citat: Dungeon Keeper - 19 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---Makni race filter sa motora jer samo gubis s njime, a u najboljem slucaju isti ti je k**ra*, i samo ti motor vise trosi benzina jer moras pojacati dotok benzina jer je i dotok zraka pojacan. (Ako bas zelis imati taj filter, a nikako ga nemozes ustelati, mi bi stavili zenske najlonke na karburator prije filtera, pa bi to reguliralo dotok zraka i tako se motor nebi gusio. Tu i tamo)
--- Kraj citata ---
ovde si možda i u pravu... vratio sam običan filter i skuter ide malo bolje...
--- Citat: Dungeon Keeper - 19 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---Mozes dati standardni cilindar na obradu kod tokara nekoga i tu ces dobiti malo snage. Glava se spusti malo, malo, malo i prosiri se onaj dio za ispuh, di stavis auspuh, a i oni kanali u cilindru.
--- Kraj citata ---
pošto bi to bilo i koliko bih ja dobio sa tim???
--- Citat: Dungeon Keeper - 19 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---I sada kada pogledas koliko si vec para ulozio u sve imo bi za kit ili skoro kit (klip i cilindar)
To se u svakom slucaju vise isplati nego sve te pi*darije, i sto se para tice i sto se zivaca tice i opet kada ti kit krepa imas standardnu masinu.
--- Kraj citata ---
pa ja i da sam kupio kit, morao bih da dam pare za ovo što sada imam na motoru, tj. morao bih da kupim auspuh i multivar... (multivar i nemora, ali nebitno)
hellboy_90:
išao sam i u servis i jebavao se oko rolnica i menjao i oprugice (centralnu nisam dirao) i šta mu nisam radio i opet ide ko serijala... jel ima neko neku ideju..........???? ja sam tražio blokadu u auspuhu, ali je nisam našao... jel taj spuh ima blokadu???
evo uporedbe
serijala:
sada:
:help: :help: :help: :help: :help: :help:
znači, ne tražim ja 2-3km/h ili ne znam ni ja šta... ali, da ide kao serijala (i gore...) onda................................. :'( :'( :binkybaby:
P.A.L.A.C:
j#bote ne da mi se citat topic al kazem po milijunti put znaci imas spuh i multivar.
dizna 64 + red sponge
rolice 6.1g
bijeli centralni
bijele oprugice malossijeve na kvacilo i to je to
ako ti remen ima puno km i potrosne je promjeni ga i kad sjedne da vidis.
sigurno jos nisi probo ovaj setup, a stalno ispitkujes. :dontknow:
hellboy_90:
probao sam! samo što mi je dizna 66 a ne 64, mada ne verujem da je to toooolika razlika...
nisam ja od onih koji sam pišu po forumu, a ništa ne rade... ovde sam se obratio jer sam probao sve žive kombinacije i skuter ide kao prebijena mačka! čak sam išao i kod majsotra i ni on nije uspeo da sredi. kaže da je spuh preotvoren za serijalu!!!!????? :icon_scratch:
gledao sam obrtaje koje je imao alfa za zx-om (i multivarom) i meni se mnogo manje vrti nego njemu. recimo, meni sa rolnama 4.8 ide do 10200rpm, a njemu do 11000 sa rolnama 5.5g (to je u startu)...
ponovo pitam, da neko ne zna za tu blokadu... mada ne verujem da bi onda sa tom blokadom mogao da dođe do 90...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju