Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - pomoc oko tuninga
hellboy_90:
sa diznom nisam dobio NIŠTA, znači nikakve performanse, šta više ide još lošije... (mada su i rolne teže) pre je sa ovim rolnama uzbrdo išao 65 sada ide 55... sa dvoje 45... :help:
igor.sb:
koje su ono role na kraju (grama)
i de napisi sta je trenutno ma motoru (sve napisi)
hellboy_90:
ovako:
tecnigas next-r
multivar 2000
rolnice 6.3g
žute oprugice kvačila
bela centralna (uz multivar)
dizna 66
sredio sam karb (što se vidi na slikama)
kad sam stavio diznu 66 ide još gore...
jel bi pomogao red sponge? (mada mislim da je smesa dobra)
ne znam šta sad toliko ne valja, mada vidim da se vrti mnogo slabije nego što treba tako da ću kupiti rolnice 5.7 (kad ih budem našao), i sada je počeo da se trese na startu... videću da malo išmirglam ono što se kači za zvono (ne znam kako se zove) pa ću videti kako ide... ali planiram da išmirglam to kad kupim rolnice (nadam se za koji dan) da ne bih otvarao deklo po 2398764789 put... :)
znam da sam malo dosadan, ali takav sam, volim to i hoću da dovedem skuter u red... :)
:hello:
igor.sb:
ajd molim te kupi 6,0 ili 6,1 g role, kao sto je vec receno po 4961564x, zajebi te 5,7g
i kazes da ti je poceo tresti tek kad si stavio zute federe.....znaci premekani su....cisto sumljam da su ti zvono i ferode na kvacilu u k....
lik-bj:
kad si zadnji put otvaro dekl, pazi da nebudeš završio ko ja, nisam dugo otvaro i isto mi je trzo i sam kreto na ler gasu,i otvorim ja kad ono jedan feder otišlo kvačilo u ku... i kome sam god reko da sam se vozio s jednim federom niko nije vjerovo dek se nisu uvjerili.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju