e ekipa.jedno me zanima,jel mene to ujak podjebava il kaj,ako te haltaju bez vozacke kazna od 10do 15tisuca kn?
Istina, istina ja danas popusio...
...
-Dakle, jednostavno situacija je sljedeca: Visina kazne, znaci 5-15 tisuca kuna ovisi o tome koliko kw ima motor zatecen u trenutku prekrsaja... Ak te cope na hayabusi - NAJ€BO SI!
Naletio sam na nekog jazavca odan HDZ-u i proracunu, 100% ima doma poster od sanad€ra i kosoric€ iznad kreveta! ...i vidim ja nema sanse, đava odnio salu, gotovo je nema mi spasa, pa nek mi objasni - moje građansko pravo - kako je regulirana kazna: Jazo se sav usplahirio ne zna konjina izracunat kolika mi je zapravo kazna: a ima tablicu u nekom prirucniku koja formulira kaznu: koliko kw tolika kazna...
...pocese se on onako po glavi - onaj tik strebera i smokljana kad se srami - i kao on je ispao dobricina napise mi kaznu 2000 kn i kaze: izasao sam vam u susret, smatrajte to kao opomenu i pomilovanje...
Ali pocetak price je pre-jeben, necu pisat jel ce skuzit pi*ka - sigurno cita forum, smokljan na BMW-u...
ACAB !!!