molim vas za pomoc. drugdje vise nzenam gdje da pitam. kupio sam polovni runner vx 125, i radio je normalno duze vrijeme. al onda se poceo gasiti kad i kad, točnije u vožnji počinje ono cupkat(malo vuče malo ne) i napokon se potpuno ugasi i uopče ne vuće. kad stanem je ugašen, tada pokušavam 4-5 min upaliti, ali nikako. kad se napokon upali, nikako nesmijem dati gas jer se onda odmah izgasi(pa tako čekam dok napokon ne povuće). do sad sam promjenio filter goriva, očistio filter zraka, promjenio ulje za hlađenje mašine. i ja mislio da je sve ok, al ona opet:
bio oko 14 h napraviti duži đir(bilo je vruce vani) i skuter je nakon 5 km krepao, onda sam čekao par minuta , palio duže vrijeme, upalio je, onda sam cekao da radi u leru(pošto bi se ugasio da dajem gasa) i tako krenuo prema kući i opet se ugasio 3 puta do kuće(na 6-7 km). nikako mi nije jasno zašto. mehanicar mi je savjetovao da moze bit da je do pumpe goriva ili da zbog grijanja ne baca iskru!!!pa pitam vas jel to tesko popraviti?ili sto mislite sto je to?
primjetio sam da kroz cijevčicu(gdje je prispojen sad i novi filter goriva) teće i zrak(stalno dok motor radi kroz tu cijev s gorivom prolazi zrak)jel to normalno!??!
dajte molim vas, kazite nesto, pomozite sto da radim!?!?
molim vas! help {$default_sad_smiley}