Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni, poceo da cvjeta :(
Dirk23:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Lipanj, 2009, 02:37:56 ---ta naljepnica čini mi se dosta debela? ja imam alu verziju ispoliran je i još nije počeo hrđat, dosad mi najbolji auspuh koji sam imo po kvaliteti
--- Kraj citata ---
tanka je, dosta je tanka.
alfa, mozes opisat, kako si to skidao, i sa cime si polirao, da znam sta me ceka.
--- Citat: veka84sb - 16 Lipanj, 2009, 07:56:40 ---
hahha pa ovako ne pohrdja ni zx za 3 godine!!! Kakva kvaliteta? Po cemu su kvalitni?
Svi ste pljuvali kvalitetu zx ,a vidi tek ovo!
--- Kraj citata ---
u j#bote, pa ovo doslovno, ko da je iz mora izvađeno :toothy3:
seba:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Lipanj, 2009, 23:54:01 ---ako si ti radio ovo sa slike, onda stvarno nemam rijeci..... svi haj end tjueri , a ne znate izvadit blokadu :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3:e moj seba
--- Kraj citata ---
ovako blokadu nisam vadio ja nego clan foruma HAC tako da....
ja sam kupio taj spuh od aeroxtuninga i top je bio kod haca koji je skidao blokadu,to je njegovo djelo,ne moje
Iwo SR Tuono:
upravo sam dobio ideju gdje bi mi mogla bit još jedna blokada u XPro-u :toothy3:
SlowRider:
Svaki spuh hrdja ako ga ne odrzavas:
giannelli:
--- Citat: veka84sb - 16 Lipanj, 2009, 07:56:40 ---
hahha pa ovako ne pohrdja ni zx za 3 godine!!! Kakva kvaliteta? Po cemu su kvalitni?
Svi ste pljuvali kvalitetu zx ,a vidi tek ovo!
--- Kraj citata ---
sve ovisi kako ga odrzavas, on nije svog yasunia nikako odrzavao skuter je stajao i nekad parkiran kraj obale dok su valovi bili, na kisi vozen, sve uvjete je prosao i takav izgleda.
uzmes na primjer moj stage6 kojeg isto vozim i po kisi po svakakavom vremenu, al ga odrzavam i nigdje ni mrcu hrdje na sebi.. a stage6 je navodno puno losija kvaliteta od yasunia, pa ti vidi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju