Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni, poceo da cvjeta :(
Crazy Kuree:
Pa eto stage6 i ZX su najbolji svi to kupujte, ja sam glup i ostavljam yasuni koji nevalja nikako
giannelli:
negovorim ja da yasuni nevalja, nego cim netko vidi zahrdjanog yasunia odmah spike kakva je to kvaliteta bla bla.. ali sve zavisi do odrzavanja i montiranja spuha, ja sam samo stavio moj s6 u usporedbu sa neocuvanim yasunijem, a stage6 je jasno losija kvaliteta ali posto je ocuvan moglo bi se rec da nije. :laughing7:
veka84sb:
Ovakve usporedbe nisu ok... treba uzeti u obzir koliko je spuh star! Zna se da je sve to stvar odrzavanja i odnosa prema spuhu ,ali opet 3 god bas i nije neko vrijeme da auspuh izgleda kao da je u moru proveo te 3 godne.
Nije mi cilj dokazivati ili tvrditi da Yasuni nevalja nego da nema tolike razlike u kvaliteti kao sto se prica.
Sto se tice slika ZX i RR koliko su oni stari?
Crazy Kuree:
Kupi auspuh koji nije chromiran i probaj se vozit po kiši neki pola sata nekoliko dana da ga ne brišeš ako tad ne bude ovaki onda ostavi motor godinu dana da stoji, biće i gori od ovog
dino gp1:
--- Citat: gianelli - 16 Lipanj, 2009, 01:43:09 ---ma sve ovisi kako spuh cuvas.. mislim ok postoji iznimka, ali npr meni rodjak na nrg-u ima yausni vec 3god i nije mu nista osim sto je zahrdjao ali to je od stajanja po kisi i svacemu.. i malo se odljepila naljepnica.. ni blizu da je progorio ili puko.
--- Kraj citata ---
:o
Prvi yasuni koji vidim u tako lošem stanju, da je moj sigurno ne bi bio takav :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju