Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni, poceo da cvjeta :(

<< < (4/8) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: seba - 15 Lipanj, 2009, 22:38:00 ---spuh je bio dobro namotiran,svi hvailte taj yasuni koda je ne znam sta.
ja sam se razocarao u njega svi hvale,a kad ono ku*ac
mozda je to bio jedan od 100 koji ne valja :dontknow:
ali nitko nije savrsen

--- Kraj citata ---

ako si ti radio ovo sa slike, onda stvarno nemam rijeci..... svi haj end tjueri , a ne znate izvadit blokadu  :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3:e moj seba

SlowRider:
Kod mene jos nema nikakvih naznaka da ce se folija odlijepiti, top je kao novi, i izgleda da nemam tu foliju nego drukciji materijal :icon_scratch: spuh koristim 11 mjeseci i izuzetno sam zadovoljan jer je spuh medju najtisima i nigdje ne slini.

A ovaj yasuni sto je pukao, tko zna sto je bivsi vlasnik radio kada ovako unisti sve osim blokade  :laughing7:

Odljepila se folija i sada imate dobar razlog da spuh ne valja  :icon_thumright:

giannelli:
ma sve ovisi kako spuh cuvas.. mislim ok postoji iznimka, ali npr meni rodjak na nrg-u ima yausni vec 3god i nije mu nista osim sto je zahrdjao ali to je od stajanja po kisi i svacemu.. i malo se odljepila naljepnica.. ni blizu da je progorio ili puko.

Crazy Kuree:
ta naljepnica čini mi se dosta debela? ja imam alu verziju ispoliran je i još nije počeo hrđat, dosad mi najbolji auspuh koji sam imo po kvaliteti

veka84sb:

[/quote]

hahha pa ovako ne pohrdja ni zx za 3 godine!!! Kakva kvaliteta? Po cemu su kvalitni?

Svi ste pljuvali kvalitetu zx ,a vidi tek ovo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju