I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
rr je nesto malo jaci od zx-adobit ces nesto krajnje i bolje ubrzanje,naravno moras postelat prijenosdobar je za base kit
narAvno da ces dobiti,samo nije ti to,stavis auspuh i samo gas,lakse rolice,poselat fergazer,eventualno i federe kvacila,a kaj se performansi tice rr je super za serijalu,malo je jaci od zx-a
ma moze ostat i serijsko kvacilo i serijiski variomat,al rolice bi trebale bit lakse,barem oko 5.5 grama,federi kvacila mogu ostati serijski ili mozes staviti bijele malossi,po meni bi to bilo to,a koju diznu imas na fergazeru,serijala sve ili?
a neznam 7grama mi je pretesko,metni lakse,kazem barem oko 5.5 grama
a nece biti nista,nece doc rr tolko do izrazaja,barem mislim tako,nece bas biti ni okretaja,pogledaj malo po forumu sta ekipa pise,po meni je 7 grama pretesko,a rolice ti nisu niti skupe(65kn moto bencony sesvete)
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
ma np probaj ti i sa serijskim i sa laksim rolicama usporedit,budes vidio da ce s laksima bolje ic
ma ne vjerujem da hoces,5.5 su tu negdje taman,da imas i statnost i krajnju jednaku
teoretski lakse rolice bolje ubrzanje manja krajnja i obratno.ali bolje je s odgovarajucom tezinom rolica pogodit okretaje na koji spuh dode do izrazaja, nego forsirat teze rolice za krajnju i na kraju sve izgubit.ako stavis prelagane prevrtavat ce, ic ce u visoke okretaje a nece gibat s mjesta.tezina serijskih je oko 7-8grama.