danas mi se dogodilo da mi skuter pod opterecenjem nije tija vozit..nista,samo radi na ler gasu,na minimumu..tuzno cvili,i ne vuce niti da se osjeti mali trzaj..sisla zena,on nemoze dignit djire ni sa menom samim..ugasim ga da mrvu stane,upalim,i podje,digne djire opet vuce..(skoro)sve u redu..zena sidne opet,(ja +ona 140 kila)motor nekako digne djire,potegne nas ka od sale,vuce do prve cose,ostre,mora sam kocit,gume stare a ona nezna zalec,i opet nece da potegne..ona sidje,nece da vuce ni mene..pumpam gas cim ga malo dam buuuu...vratim na minimum,nova ler dizna radi ka sat..i nakon malo pumpanja digne djire,vozi opet,vuce ka lud,ali ti i tamo pukne iz auspuha i zatrza..poslje par kilometara odvozenih sidnem popit kavu,poslje upalim ga opet na prvi zub i vozi normalno..zenu nisam ni pokusava sist opet..prije mi se motor zna gasit poslje 4-5 kilometara,i upalija bi odma i vuka dalje opet par kilometara..svicica bi bila mokra,pa sam spustija iglu..bila je na drugom mistu,sad je na 5,najdonjem..potrosnja mi se sredila,ne trosi vise 6-7 litara ka prije,sad je na oko 4..za 50 ccm+delorto 12 karb,cini se u redu,dizna je 65..nrg97god,serijala,osim arow auspuha..vuce super,kad sam sam,ali kasni ka da sekund idu djiri doli pa onda podivlja..svicica svjetlo smedja,idealna..kaerumova nekvalitetna cokolada rumke..takve je boje..kad sam sam,vario se ponasa ok,mogu dozirat gas samo mi se cini da ima mala rupa na gasu na skroz niskim djirima..da sekund nesto zagusi skut pa da onda povuce..neznam koji je variomat,ni koji su federi ni rolice..tomose sam nekad zna u detalj,skuteri su mi mrvu dalji..jel vam se to dogadjalo,do cega bi moglo bit??nekako mi cilo vrime skut ne ulijeva povjerenje..svaki dan radi ok,vozi,ali je svaki dan malu mrvicu drugaciji..