nemojte ljudi srat po mirku, niste u tome i nemate pojma... čovjek je cijeli život posvetio tome, kad je bio najbolji svi ste mu se "klanjali" čim je pao u formi odma "ko jebe mirka, nije nikad ni valjao"... mislim jako ružno... i to što pričate mirko pičkica, ma povraća mi se na to, to većinom pričaju ljudi koji se nisu nikad pošteno potukli... zamisli koje srce moraš imat da uđeš u ring, di te doslovno jedan udarac može ubiti ili učiniti doživotnim invalidom...
ovo sad nema nikakve veze sa mirkom, i ja nisam ni hajdukovac ni dinamovac, s tim da mi je hajduk i torcida puno draži, al kako kaže torcida: " i kad gube i kad tuku uvik vjerni svom hajduku! " isto to po meni vrijedi i za mirka...
mirko
vidi njega sto se pjeni...
Tko je rekao da Mirko nije nikada valjao?! Znam malo vise o njemu i njegovom raskalasenom zivotu (o cemu sada nebih ovdje pisao jer tome tu nije mjesto i covjek neka zadrzi svoju privatnost) te ovo danas je samo blijeda kopija Mirka CroCopa Filipovica. Sada bih ga svrstao izvan top 10 boraca MMF-a.
On je svoje prokockao u borbi protiv Fedora gdje je podbacio, gdje ga je Fedor dobio u Stand Up-u... i od tada samo jedna krivulja pada forme, agresinvnosti, srcanosti... sada samo zaradjuje za mirovinu srozavajuci svoju reputaciju... (to je ono iskreno)
A ruku na srce, svaka njemu cast ali on je drugorazredni sportas jer nije NISTA osvojio, osim onog Grand Prixa koji mu je Fedor prepustio ali to svejedno nije nikakva titula, da se razumijemo Branko Cikatic je imao daleko kvalitetniju karijeru od Mirka i za mene je daleko kvalitetniji borac i sportas!
Cikatic je primjer prvoklasnog sportasa i borca, na stranu njegova narav i ponasanje.