Pozz društvo! I ja sam također novi na forumu, a budući da se tek od nedavno i vozim na skuteru, nadam se da će mi ovaj forum u budućnosti pomoći oko sitnica vezanih uz tuning, styling i ostalih čičkarija vezanih uz skuter. Da se predstavim i kažem nešt o sebi... Ime mi je Josip, dolazim iz Ivanca kraj Varaždina, od nedavno me prestalo biti strah tih malih čudovišta na dva kotača, 24 godine mi je, imam stranicu Skuter Club na fejsu pa slobodno svi vi koji imate fejs slobodno postanete i obožavatelj stranice, svaku nedjelju pozivam fanove te grupe na druženje i vožnju skuterima, ali društvo baš i nije zainteresiranoo... Što još reći... Vozim Malaguti f-15 Firefox Ducati Corse... Sve blokade osim one na auspuhu su na mjestu... Ali kad garancija prođe, i one će se skinuti. Onda će poćeti lagani tuning i tak... Sve u svemu, siguran sam da ću se dobro provoditi na ovom forumu, i da će mo se zajedno družiti i sastajati sa svojim pilama. Pozz svima s foruma.
Evo par slikica pile...
http://picasaweb.google.com/jprekrit/MalagutiF15FirefoxDucatiCorse?feat=directlink