Općenito > Generalno o skuterima

Sta mislite o... Derbi GP1 50

<< < (5/6) > >>

dino gp1:

--- Citat: gekko_1993 - 18 Lipanj, 2009, 00:41:09 ---evo i ja kupio derbija 50 open,koje mi ulje preporucujete?

--- Kraj citata ---

Silkolene scoot sport 2, oko 60 kn litra :icon_thumright:

jprekrit:
Ja preporučujem CASTROL POWER 1 TTS 2T. Ulje inače košta preko 80 kn za litru, a pošto radim u firmi koja je generalni uvoznik za ulja, mogu ga dobiti s nekim popustom. Pa ko treba, nek mi samo javi! Inače je Full syntetic ulje i preporučuje se za sve suvremene dvotaktne motore visokih performansi sa sistemima za predmješanje ili ubrizgavanje u mješavinu. Omjer benzina i Castrol Power 1 TTS 2T je najviše 50:1 ili isključivo po preporuci proizvođača motorcikla ili motora. Formulacija Power 1 TTS 2T sadrži posebne aditive koji osiguravaju čistoću motora i njegovu maksimalnu zaštitu.

Antares:
Da se nadovežem na temu.

Ja sam do sad kupovao ulje agip 2T full sinteticko u piaggio u vukovarskoj za 100kn. Jel to ulje ok za setup:

Yasuni R
MHR replica 70ccm
19 karb

I ako netko zna, kakvo je ovo castrol ulje naspram agip?

3alfa3:

--- Citat: Antares - 03 Srpanj, 2009, 16:34:03 ---Da se nadovežem na temu.

Ja sam do sad kupovao ulje agip 2T full sinteticko u piaggio u vukovarskoj za 100kn. Jel to ulje ok za setup:

Yasuni R
MHR replica 70ccm
19 karb

--- Kraj citata ---

OK je, ali preskupo. I za 60 kuna po litri mozes nabaviti odlicno ulje za taj setup (Silkolene Scoot Sport 2)

Antares:
Pa i meni se čini malo preskupo, zato i pitam kakvo je ovo castrol jer ako je još bolje, a 80kn dođe onda bi rađe to.

Vidjet ću za to silcolene, dosta je jeftinije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju