Općenito > Generalno o skuterima

Sta mislite o... Derbi GP1 50

<< < (4/6) > >>

DaBo:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Lipanj, 2009, 18:33:12 ---vozim malo malo derbija sa lancem... najbolje kocnice u klasi skutera,po zavojima stabilan,dobre plastike ima,nepucaju pri manjim padovima kao na runnerima i sl... jedina mana su mu vibracije tako da udoban nije nikako

--- Kraj citata ---
istina :icon_thumright:
Da malo poprave završnu obradu bilo bi puuno bolje

R3nchi:

--- Citat: Antares - 15 Lipanj, 2009, 14:38:37 ---Sto se tice suvozaca runner je fora jer ima rucke, al moja cura se nonstop zali da ju leđa bole... ona valjda krivo sjeda neznam

--- Kraj citata ---

ja ne znam jel ja ne znam sjedit al mene nakon 20ak min na mojoj runnericu legdja UBIJU!!
186cm...

gekko_1993:
evo i ja kupio derbija 50 open,koje mi ulje preporucujete?

spy_hard:
posto je ista masina kao kod nrg-ja power, ja mislim da bi trebalo ici full synthetic ulje, ali prije kupovine bilo kakvog ulja i stavljanja trebao bi se posavjetovati sa nekim iskusnijim ili u servisu kod dilera kod kojeg si kupio scoot...
probaj vidjeti na njihovoj ofiicjalnoj web stranici  :icon_thumright:

veka84sb:

--- Citat: gekko_1993 - 18 Lipanj, 2009, 00:41:09 ---evo i ja kupio derbija 50 open,koje mi ulje preporucujete?

--- Kraj citata ---

Netrebas kupovati sintetiku jer je serijala. Sintetika ti je za malo jace naturpijane strojeve .... Bilo koja polusintetika ce ti biti ok provjereno samo ni za zivu glavu ne sipaj ina proizvode (dvotatkol) ,a preporuka izbjegavaj i Valvoline polusintetiku jer je smece!
Savjet je izbjegavati razlicite tipove ulja ,znaci ne sipati sintetiku i polusitetiku nego sta pocnes stalno toci ,eventulano mjenjaj proizvodjaca ,ako ne mozes nabaviti isto ulje.

Do sada sam sipao sve sto mi doslo pod ruku osim dovtaktola ,samo sam sa Valvoline polusintetikom imao problema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju