Općenito > Generalno o skuterima

Sta mislite o... Derbi GP1 50

(1/6) > >>

spy_hard:
bio sam na mnostvu foruma i... cini mi se da onako svi izdvajaju aerox-a i gp1
e sad, posto sam malo i upoznat sa rox-om, zanima me dali iko od vas posjeduje gp1 (50 cc usput :P), kakav je (bolji od runnera, nrg-a, sr, rox-a itd...), tehnicki podaci i to tak, kocnice, ubrzanje kakvo mu je  ???

seba:
ima ti dinogp1 sa foruma,samo njegov nije 50cc,meni je skuter jako lijep,vozio ga nisam tako da ne znam nista o voznim osobinama

Rossi:
nista on nije bolji od nrg ,runnera ili roxa,sr --sve zavisi sta trazis ...rox ti je vise za osobe koje nisu preko 180cm visoke i vise je za jednu osobu...nrg i runner se uzima ako trazis udobnost ,sr nisam vozio i neznam kakav je po pitanju toga...ono po cemu se gp1 izdvaja je dosta atraktivniji dizajn od drugih ali je manje udoban npr od runnera....ali ako ne planiras da se vozis u turama od 50-100 km ..uzmi gp1 slobodno...jer nema ga tako puno ljudi kao runnera ili nrg ..a i po meni izgleda ljepse....sto se tice motora ....gp1,runner,nrg,sr imaju piaggio masine identicne tako da su prefomanse iste...i ima djelova na svakom cosku za tuniranje ....rox isto ima skoro identicne prefomanse motora i ako nije piaggio ...ali isto ima djelova na svakom cosku za sredjivanje i jos sto je veliki plus imas za stayling djelova za njega stvarno puno...dok npr za runner,gp1,nrg nove modele nemas bas puno...

_aerox_:
vozio sam ja derbi gp1,lancani prjenos,ima frend gore s mhr team 2,motor mi se cini dosta udoban,okretan,ubrzanje mu je brutalno(s obzirom na kit,neznam kak je serijala)...mada ti ja preporucam da uzmes nes drugo,u piaggio centru su mi rekli da im cjene naglo padaju jer nisu bas kvalitetni...ja imam aeroxa i zadovoljan sam s njim,a ti razmisli :icon_thumright:

Rossi:
gp1 je najnudobniji od navedeni skutera..jedino neznam za sr jer nisam vozio...i istna je i za plastike da im bas nisu kvalitetne...ali to sam sam cuo ovdje po forumu za plastike..kdo mene frend ima isto lancani prenos gp1 i poslije evo 2 god ..plastike mi ok izgledaju..nijedan da se trese ,lupa i slicno....mada ako budes uzimo gp1 ni slucajno nemoj uzet onaj sa lancem...nego onaj sa obicnom piaggio masinom ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju