Općenito > Generalno o skuterima
Sta mislite o... Derbi GP1 50
dino gp1:
--- Citat: _aerox_ - 14 Lipanj, 2009, 14:53:11 ---dino a ti imas onaj bez lancanog prjenosa?
--- Kraj citata ---
Da
Tony_gp1:
ja imam derbija.....iskreno motor je super.....u zavojima je ful stabilan.....šta se tiče udobnosti na male relacije je udoban a na malo veće preko 100 km....sačuvaj bože guzica utrne.....ja sam uzeo taj motor jer mi se sviđo i nisam požalio jedino.....ako voliš divljat i naginjat se postrugat ćeš si plastike....ja sam si još stavio podizač da mi ne struže ali opet struže.....hh...motorin ti je super i nećeš požalit......
spy_hard:
ne znam, nisam bas mislio ni divljat ni radit kakav 'zesci' tuning. jedino mi je gp1 lijep onako naprijed ali to sto kazete da sjediste nije bas udobno... ja sam mislio vise uzimat scoot onako za vozat se po gradu i da ima malo udobnije sjediste i za suvozaca jer mora negdje i cura sjest :icon_biggrin:
tako da... za sad su mi u planu runner sp50, sr50 r i nrg power. stavio bih i derbija ali... nazalost, malo sam se raspitao, i sazno sam da ovdje nemam nigdje blizu ovlastenog dilera tako da bi morao ici u hrvatsku/srbiju a ne ide mi se jer ima i ovih skutera sto sam nabrojao, sto su mi u prvobitnom planu a ima i ovlasteni diler ovdje u gradu nedaleko gdje ja zivim.
inace hvala na ponudjenim odg :icon_thumright:
ako hocete mozete ovdje jos i dalje iznosit svoje ideje o derbiju :icon_thumright:
Antares:
Sto se tice suvozaca runner je fora jer ima rucke, al moja cura se nonstop zali da ju leđa bole... ona valjda krivo sjeda neznam
marko.p:
imam gp1 open i novu sr50, a vozio sam sve žive skutere, od svim gp1 malo slabije ide jer je najteži, ali zato ima najbolje vozne osobine, jedina greška su mu vibracije i slabije koći od ostalih, jer ostali imaju brembo a on ajp, na ostale mislim na nrg, runnera i sr... i derbi ti ima 11 litara rezervoar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju