Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (11/44) > >>

iPro:
Nabavit pištolj mi je najmanji problem. A ovo za variomat i role, vjerovali ili ne su mi rekli u ovlaštenom servisu. Neznam, sve mi se cini da cu jos danas ja ici po pistolj i to montirat, nemam mira. Samo bi vas zamolio da me upozorite ako mogu sta sjebat, na sto se mora pazit prilikom de/montiranja, jel se ovi federi mogu rukom ili kako navuci i te cake :)

marko1990:

--- Citat: iPro - 23 Lipanj, 2009, 12:51:10 ---Nabavit pištolj mi je najmanji problem. A ovo za variomat i role, vjerovali ili ne su mi rekli u ovlaštenom servisu. Neznam, sve mi se cini da cu jos danas ja ici po pistolj i to montirat, nemam mira. Samo bi vas zamolio da me upozorite ako mogu sta sjebat, na sto se mora pazit prilikom de/montiranja, jel se ovi federi mogu rukom ili kako navuci i te cake :)

--- Kraj citata ---

Kod rola nemaš šta sjebat,skineš ventivar i variomat i promjeniš role,pazi da ti klizaći ne ispadnu,to su ti 3 trokutiča koji se nalaze na poklopcu variomata,ali ako nisi previše siguran ja ti preporučujem da ne diraš,a šta se tiče federa,za to ti treba škripac,i onda cijelo kvacilo  rastavit...ne ništa navlačit...to ako nisi nikad radio ni vidio nemoj dirat!

iPro:
a nista, ja cu danas promjenit remen i role (tj probat cu :toothy11:), a kad ti budes imao lufta cemo sredit kvacilo (i eventualno popravit neki moj zajeb ako ga bude xD)

marko1990:
aj probaj promjenit to kaj si rekel,a kvacilo ne diraj...kad sredi javi,ako bude kakvih problema javi ovdje.... :hello:

iPro:
stavio sam remen, role i filter i majke mi ak sad ne nabira slabije nego kad je bilo sve origigi  :toothy9:

Jel do filtera???

I budem kasnije stavil slike rolica koje po meni opce nisu bile tak lose (nakon 16k km)  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju