Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2 SS
n0n4m3:
a bome i moj je unikat .. nikog nisam vidio sa prednjom sf maskom da je napravio undertail :binkybaby:
iPro:
Stigli djelovi :icon_biggrin:
Za sad sam samo stavil RedSponge i nisam primjetio da bi se nesto dusio kod kretanja (makar sam se prepelal svega par m posto vani pada ko iz kabla)
Marko, za ovo se jos cujemo, vjerujem da ti nepase da dokuriš do mene po ovakvom vremenu :toothy11:
marko1990:
Boga mi ne paše po trakvom vremenu....ako se vrijeme smiri mogo bi u petak doc..imam nekaj za obavit u vz-o pa.....skoknem do tebe pa sredimo to...kaj si sve nabavio od dijelova????
iPro:
filter (ugrađeno :toothy12:), federe kvačila, role, remen... Neznam dal cu moci izdrzat do petka :toothy9:
jedan kveščn u vezi variomata... Cuo sam da su role utopljene u vazelinu, tj. da je taj dio kam idu role zadihtani pa me zanima dal je to istina. I ako cu skidat šrafe pneumatskim pištoljom, dal mi treba onda onaj dio da zblokiram ventilator ili je šuska dosta jaka da odšerafi bez toga? Znam da sam dosadan al jbg., ovo mi je novo, a zelja je velika :toothy9:
marko1990:
--- Citat: iPro - 23 Lipanj, 2009, 12:15:51 ---filter (ugrađeno :toothy12:), federe kvačila, role, remen... Neznam dal cu moci izdrzat do petka :toothy9:
jedan kveščn u vezi variomata... Cuo sam da su role utopljene u vazelinu, tj. da je taj dio kam idu role zadihtani pa me zanima dal je to istina. I ako cu skidat šrafe pneumatskim pištoljom, dal mi treba onda onaj dio da zblokiram ventilator ili je šuska dosta jaka da odšerafi bez toga? Znam da sam dosadan al jbg., ovo mi je novo, a zelja je velika :toothy9:
--- Kraj citata ---
1.role nisu i ništa utopljene i ništa nije zadihtano...neznam koja budala ti je to rekla
2.Ako imaš pneumatski pištolj onda super,netreba ti ništa za uglavit ventivar,a ako nemaš pištolj onda cemo uglavit nije problem....sve to lako ide dolje ne brini
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju