Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2 SS
marko1990:
kolko grama si role stavio???Normalno je da ne vuče jer ti remen nije sjeo....čekaj da sjedne....treba napravit kojih 200-300 km...i onda ćeš vidjed razliku....a kaj se tiče filtera nema šta bit..on ti još pomaže...još diznu trebaš kupit,,,i to ti je to....
iPro:
Role su 8gr. Tak su mi tu preporucili. Kak mislis da remen jos nije sjeo??? Kaj ne sjedne on cim ga upalis i pocne se vrtit? (jesam nub, sta ces :icon_tongue:)
E, kaj se tice dizne, bi mogel ti to usput skociti kad budes isel do mene, ja nemam vise zivaca s ovom babom kaj dela u ducanu (platim ti pouzecem :))
Evo slike starih rola:
marko1990:
kaj ti je...remen sjedne normano unutra u polutke ak na to misliš...ali on je sad još dosta krut i nerazređen....napravi koih 200 km pa ćeš onda vidit razliku....a role 8 grama su taman,...a kad cu ja dolazit donesem ti diznu...nemas frke!! :headbang:
iPro:
Evo, promjenili ja i marko federe (jedva :icon_biggrin:), al je zaboravio uzet diznu. Za sad je 58 ak se ne varam i kad se makne onaj box koji ide u air box onda se motor dusi i nebre krenut (tj. krene, al nakon cca 2km/h se duši). To bi navodno dizna 72 trebala rijesit.
E sad, kolko sam skuzil ima jadniji sam start, a nesto bolje međuubrzanje i na kraju sam dosao na isto, ali i to bi trebalo doc na svoje jos kad se remen bolje razradi :toothy9:
DaBo:
Ma netreba se to razrađivat toliko. Stavi tvrđi centralni i tvđe federe kvačila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju