Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje sf2
Po?etnik:
pa uzmi oko 5 grama rolice i probaj sa serijskim centralnim pa vidi... btw stipa kaze da taj motor mete sve zivo, a ovaj kaze da je trul start i ne ide preko 85 :laughing3: mozda jednostavno tvoj sekundar(getriba) i ne moze vrtit vise od 85kmh
speed:
za start su zaduzeni federi kvacila,centralni je dalje u igri,meni je na replici najbolje se pokazao serijski centralni
flomo:
stipa kaze da motor ide bolje od one kljaine 180 sp...peugeot se nemoze naturpijat kao npr...piaggio ili minaralli....jedino je hacov da ide...vidimo se u gradistu..ak bude stipa bude vozio...sretno :toothy9: :glasses9:
Lazo:
motor je letio na startu sa serijskim karbom i bez delte..... sad je dosta trom jer nije naštelan....... krajnja mu je uvjek bila oko 85 km/h....... malossi primar je kupljen samo još nije stavljen...... za sp 180 je :binkybaby: i takav će uvjek i bit :toothy12: :laughing11: :laughing6: ........ a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
Lazo:
--- Citat: speed - 10 Lipanj, 2009, 18:05:35 ---za start su zaduzeni federi kvacila,centralni je dalje u igri,meni je na replici najbolje se pokazao serijski centralni
--- Kraj citata ---
nije njemu start toliko loš nego nije kakav bi trebao bit...... kada sam stavio ljubičasti centralni, plave oprugice na deltu i karb motor je izgubio jako puno okretaja tj. čuje se po zvuku da ima puno manje okretaja a za to krivim centralni pa nek se javi neko ko više zna... prije je bio serijski centralni i bijele opruge na delti i motor je imo puno okretaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju