Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje sf2
speed:
vec sam ti rekao da relica ide najbolje sa serijskim centralnim,ljubicasti je meksi od serijskog i zato je izgubio na okretajima
hac:
--- Citat: ---u karbu je znači dizna 90, ler dizna 50 i w16 igla koja je trebala biti w7 ali gospodin hac ih je zamjenio
--- Kraj citata ---
kak sam zamjenio,w16 je orginalna igla koja dolazi uz taj karb u malossi pakiranju
što se tiće štelanja moraš prvo karb poštelat da radi kak treba pa tek onda prenos......za tvoj setup trebaš serijski centralni,crvene federe na sredini iz mhr paketa,utezi isto na sredini i role oko 6,5-6,8 g za početak......pod obavezno zamjeni tu žičanu gljivu
Lazo:
--- Citat: hac - 11 Lipanj, 2009, 19:57:49 ---kak sam zamjenio,w16 je orginalna igla koja dolazi uz taj karb u malossi pakiranju
što se tiće štelanja moraš prvo karb poštelat da radi kak treba pa tek onda prenos......za tvoj setup trebaš serijski centralni,crvene federe na sredini iz mhr paketa,utezi isto na sredini i role oko 6,5-6,8 g za početak......pod obavezno zamjeni tu žičanu gljivu
--- Kraj citata ---
kad smo dogovrali karb reko si mi da je w7 u njemu imam još poruku al nema veze sad, nema beda....... mislio sam kupit rms žičanu gljivu sa nekim plavim kućištem pa sad dal bi to valjalo a trenutno mi je neka žičana koju mi je prijatelj posudio..... probat ću prvo sa ovim 6.0 koje su sad u njemu pa ak bude valjalo ostavljam..... kak misliš crvene federe na sredini?...... koju gljivu mi vi preporučate jer mi serijski airbox nemože više stat jer mi stišće karb prema dolje pa onda zna ulazit falš zrak
flomo:
. a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
[/quote]..............nevozam se ja po centru i tak...jer neam vozacke....
flomo:
--- Citat: flomo - 12 Lipanj, 2009, 08:29:08 ---. a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
..............nevozam se ja po centru i tak...jer neam vozacke....
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju