Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje sf2
Lazo:
imam na skutu kit mhr replica, stage6 pro replica spuh, del orto 19 dizna 90, deltu plave oprugice i ljubičasti centralni koji je pretvrd, multivar 6 grama rolice, malossi x-kevlar belt i neku divlju žičanu gljivu..... e sad problem je u tome što mi skut ide jednako kao i sa gurtnerom 12 sa serijskom diznom i neide preko 85 km/h, nigdje ne vuče falš zrak ni ništa pa bih vas zamolio neke savjete u vezi štelanja karba.... start mu je kao i dok sam imao serijsko kvačilo ali mislim da je to do pretvrde centralne opruge...... u karbu je znači dizna 90, ler dizna 50 i w16 igla koja je trebala biti w7 ali gospodin hac ih je zamjenio i neka hrgina homemade proširena prirubnica ..... unaprijed hvala
speed:
centralni feder nema veze sa startom,kao prvo spuh ti je preslab ajmo rec za reolicu,ako nije natrupijana,moze proc,a neznam kak ti moze ic isto ko i sa serijskim karbom,jel to mislis na kitu ili serijski dok je bio,ja sam imao rolice 5.1 ili 4.7 nisam ziher,ali sam nabirao 100 sam tak
Lazo:
--- Citat: speed - 09 Lipanj, 2009, 23:51:53 ---centralni feder nema veze sa startom,kao prvo spuh ti je preslab ajmo rec za reolicu,ako nije natrupijana,moze proc,a neznam kak ti moze ic isto ko i sa serijskim karbom,jel to mislis na kitu ili serijski dok je bio,ja sam imao rolice 5.1 ili 4.7 nisam ziher,ali sam nabirao 100 sam tak
--- Kraj citata ---
replica nije naturpijana..... na kitu mislim....... znači lakše rolice bi trebale
Po?etnik:
kako mislis da centralni feder nema veze sa startom ?
Lazo:
jel zna netko od ovih iskusnijih odgovor na moj problem ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju