Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: stelanje sf2  (Posjeta: 2442 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lazo

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
stelanje sf2
« : 09 Lipanj, 2009, 23:42:50 »
imam na skutu kit mhr replica, stage6 pro replica spuh, del orto 19 dizna 90, deltu plave oprugice i ljubičasti centralni koji je pretvrd, multivar 6 grama rolice, malossi x-kevlar belt i neku divlju žičanu gljivu..... e sad problem je u tome što mi skut ide jednako kao i sa gurtnerom 12 sa serijskom diznom i neide preko 85 km/h, nigdje ne vuče falš zrak ni ništa pa bih vas zamolio neke savjete u vezi štelanja karba.... start mu je kao i dok sam imao serijsko kvačilo ali mislim da je to do pretvrde centralne opruge...... u karbu je znači dizna 90, ler dizna 50 i w16 igla koja je trebala biti w7 ali gospodin hac ih je zamjenio i neka hrgina homemade proširena prirubnica ..... unaprijed hvala

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: stelanje sf2
« Odgovori #1 : 09 Lipanj, 2009, 23:51:53 »
centralni feder nema veze sa startom,kao prvo spuh ti je preslab ajmo rec za reolicu,ako nije natrupijana,moze proc,a neznam kak ti moze ic isto ko i sa serijskim karbom,jel to mislis na kitu ili serijski dok je bio,ja sam imao rolice 5.1 ili 4.7 nisam ziher,ali sam nabirao 100 sam tak

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 09 Lipanj, 2009, 23:58:12 »
centralni feder nema veze sa startom,kao prvo spuh ti je preslab ajmo rec za reolicu,ako nije natrupijana,moze proc,a neznam kak ti moze ic isto ko i sa serijskim karbom,jel to mislis na kitu ili serijski dok je bio,ja sam imao rolice 5.1 ili 4.7 nisam ziher,ali sam nabirao 100 sam tak

replica nije naturpijana..... na kitu mislim....... znači lakše rolice bi trebale

Offline Po?etnik

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: Runnera 50
« Odgovori #3 : 10 Lipanj, 2009, 11:13:39 »
kako mislis da centralni feder nema veze sa startom ?

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #4 : 10 Lipanj, 2009, 15:27:18 »
jel zna netko od ovih iskusnijih odgovor na moj problem ???

Offline Po?etnik

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Runnera 50
« Odgovori #5 : 10 Lipanj, 2009, 15:33:30 »
pa uzmi oko 5 grama rolice i probaj sa serijskim centralnim pa vidi... btw stipa kaze da taj motor mete sve zivo, a ovaj kaze da je trul start i ne ide preko 85  :laughing3: mozda jednostavno tvoj sekundar(getriba) i ne moze vrtit vise od 85kmh

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 10 Lipanj, 2009, 18:05:35 »
za start su zaduzeni federi kvacila,centralni je dalje u igri,meni je na replici najbolje se pokazao serijski centralni

Offline flomo

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: piaggio NRG POWER
  • Moja Kaciga: -nolan n62
  • MojSetup: -top tpr ,19karb,multivar itd.
  • MojSpuh: -yasuni c20
« Odgovori #7 : 11 Lipanj, 2009, 10:22:48 »
stipa kaze da motor ide  bolje od one kljaine 180 sp...peugeot se nemoze naturpijat kao npr...piaggio ili minaralli....jedino je hacov da ide...vidimo se u gradistu..ak bude stipa  bude vozio...sretno :toothy9: :glasses9:
STA JA ZNAM DOBAR JE AL NESVIDA MI SE...

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #8 : 11 Lipanj, 2009, 18:17:40 »
motor je letio na startu sa serijskim karbom i bez delte..... sad je dosta trom jer nije naštelan....... krajnja mu je uvjek bila oko 85 km/h....... malossi primar je kupljen samo još nije stavljen...... za sp 180 je  :binkybaby: i takav će uvjek i bit  :toothy12: :laughing11: :laughing6: ........ a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
« Zadnja izmjena: 12 Lipanj, 2009, 01:15:44 Lazo »

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #9 : 11 Lipanj, 2009, 18:25:17 »
za start su zaduzeni federi kvacila,centralni je dalje u igri,meni je na replici najbolje se pokazao serijski centralni

nije njemu start toliko loš nego nije kakav bi trebao bit...... kada sam stavio ljubičasti centralni, plave oprugice na deltu i karb  motor je izgubio jako puno okretaja tj. čuje se po zvuku da ima puno manje okretaja a za to krivim centralni pa nek se javi neko ko više zna... prije je bio serijski centralni i bijele opruge na delti i motor je imo puno okretaja
« Zadnja izmjena: 11 Lipanj, 2009, 18:27:20 Lazo »

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 11 Lipanj, 2009, 18:37:24 »
vec sam ti rekao da relica ide najbolje sa serijskim centralnim,ljubicasti je meksi od serijskog i zato je izgubio na okretajima

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Nova Gradiška
« Odgovori #11 : 11 Lipanj, 2009, 19:57:49 »
Citat:
u karbu je znači dizna 90, ler dizna 50 i w16 igla koja je trebala biti w7 ali gospodin hac ih je zamjenio

kak sam zamjenio,w16 je orginalna igla koja dolazi uz taj karb u malossi pakiranju

što se tiće štelanja moraš prvo karb poštelat da radi kak treba pa tek onda prenos......za tvoj setup trebaš serijski centralni,crvene federe na sredini iz mhr paketa,utezi isto na sredini i role oko 6,5-6,8 g za početak......pod obavezno zamjeni tu žičanu gljivu
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #12 : 11 Lipanj, 2009, 23:41:41 »
kak sam zamjenio,w16 je orginalna igla koja dolazi uz taj karb u malossi pakiranju

što se tiće štelanja moraš prvo karb poštelat da radi kak treba pa tek onda prenos......za tvoj setup trebaš serijski centralni,crvene federe na sredini iz mhr paketa,utezi isto na sredini i role oko 6,5-6,8 g za početak......pod obavezno zamjeni tu žičanu gljivu

kad smo dogovrali karb reko si mi da je w7 u njemu imam još poruku al nema veze sad, nema beda....... mislio sam kupit rms žičanu gljivu sa nekim plavim kućištem pa sad dal bi to valjalo a trenutno mi je neka žičana koju mi je prijatelj posudio..... probat ću prvo sa ovim 6.0 koje su sad u njemu pa ak bude valjalo ostavljam..... kak misliš crvene federe na sredini?...... koju gljivu mi vi preporučate jer mi serijski airbox nemože više stat jer mi stišće karb prema dolje pa onda zna ulazit falš zrak

Offline flomo

• forumski skuteraš
« Odgovori #13 : 12 Lipanj, 2009, 08:29:08 »
. a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
[/quote]..............nevozam se ja po centru i tak...jer neam vozacke....

Offline flomo

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 12 Lipanj, 2009, 08:29:48 »
. a jel ti flomo vozaš kad svoj skut po županji jer kog pitam nije taj motor nikad vidio u županji ni čuo za tebe
..............nevozam se ja po centru i tak...jer neam vozacke....

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 12 Lipanj, 2009, 20:30:08 »
eo ovak...... stavio sam serijski centralni, crvene federe na sredinu i izolirao gljivu do pola i skut je išo onak dobro krajnja dok sam uspravan 90 a kad se sagnem došo je i do 100 km/h ali onak jedva.... e sad stavio yasuni r bolje ubrzanje ali krajnja manja kak sad njega uštelat.... rolice su 6 grama sad neznam jel trebaju lakše, teže i treba li opet kemijat po kvačilu?
« Zadnja izmjena: 15 Lipanj, 2009, 18:55:06 Lazo »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #16 : 13 Lipanj, 2009, 14:45:20 »
a sto ti je sa stage 6 spuhom, jesi ga prodao? oces prodavati koji od ta 2 spuha?
pa povuci crtu flomasterom po variu i vidi do kud ti se penje, ako je skut noviji od 2003-4 god. promijeni instalaciju i stavi onu sa starim tipom cdia jer tu nema srece ako je zablokirana struja...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #17 : 13 Lipanj, 2009, 18:42:52 »
yasuni r je trebao ić mom prijatelju ali izgleda da će stage6 njemu ili da ti ja dam svog stage6 za onog tvog narda.... struja je novija a morao bi skupit para pa nabavit staru
« Zadnja izmjena: 13 Lipanj, 2009, 18:49:43 Lazo »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #18 : 13 Lipanj, 2009, 22:06:25 »
pokusati cu ti ja nabaviti straju struju, mislim da cu je ubrzo imati, a daj mi sliku tog stage 6 spuha, jeli pro ili pro replica
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 14 Lipanj, 2009, 01:12:35 »
pokusati cu ti ja nabaviti straju struju, mislim da cu je ubrzo imati, a daj mi sliku tog stage 6 spuha, jeli pro ili pro replica

pro replica...... slika sutra...... daj i ti meni sliku svog