Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.
Lazo:
--- Citat: sr-dream_vk - 22 Lipanj, 2009, 00:47:33 ---hahaahah.....a jesmo ga ismijavali ma uzass....samo mi je zao sto nije bilo utrka inace bi pobjedio onaj lik sa aeroxom sto je zavario malossi-a od piaggia....hahaah....vozi i spuh mu se trese ko vibrator za trebe... :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
nemoj mi kolegu zajebavat :nono: ... reko sam mu ja da neuzima al bilo mu teško dat još 500 kn koje je imo za sebin yasuni r
sr-dream_vk:
pa kako ga necu zajebavat...glumio najveceg frajera a ustvarije boze sacuvaj..to sto nije dodao 500 kn nije moj problem ha da.... :laughing11: :laughing11:
sr-dream_vk:
al fino ispuca do 50 cak toliko da smo ja i deky uzivali u voznji na zadnjem...hehe...tolko sam bio pijan da sam skoro glavu polupao u kilometar satu kad sam ga spustio sa zadnjeg...hahaha
Lazo:
--- Citat: sr-dream_vk - 22 Lipanj, 2009, 00:53:48 ---pa kako ga necu zajebavat...glumio najveceg frajera a ustvarije boze sacuvaj..to sto nije dodao 500 kn nije moj problem ha da.... :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
ma to je stavio taj spuh zbog svoje trebe da ju može potpuno zadovoljit ...... RUGANJE ...... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Lazo:
--- Citat: sr-dream_vk - 22 Lipanj, 2009, 00:57:18 ---al fino ispuca do 50 cak toliko da smo ja i deky uzivali u voznji na zadnjem...hehe...tolko sam bio pijan da sam skoro glavu polupao u kilometar satu kad sam ga spustio sa zadnjeg...hahaha
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju