Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.

<< < (12/19) > >>

sr-dream_vk:
hhahahahaah.....vidio sam mu trebu kolko spuh sjoti okomito skoro joj se zabio u guzicu dok ju je vozio..hahahaa....ej kiza ga nazvao severina...bbuuaaahhahah.... :laughing3:

sr-dream_vk:
cak smo bili na trkama u Zupanji tamo je deky utjerao sp-a u neki kanal gdje jedino u okrugu od 10 kvadratnih kilometra nije bilo sunca...usput smo vidili...flomu s foruma...malo sam pogledao sr-a ...moze proci....i onda smo se nastavili RUGATI..... :laughing7: :laughing7:.......al najbitnije od svega sto smo ja i KIZA uhvatili malo boje na suncu sa dragim Zupanjcima i sad smo spremni za revije u Milanu sa Dekyem.....Lazom...Nevenom Ciganovicem i Markom Grubnicom...a tamo nas ceka fashion guru...(...Benny...)... :laughing3: :laughing3:

deky_vk:
evo samo da se javim našao sam si modnog savijetnika......i on isto vozi skutere i razumije se u tuning i ostalo inace vozi runnera sp50 2008. na njemu ima šakal auspuh top 500 kubika kraćeni duplo namotana vuna,sa šelnom od rine......žaneli variomat kombinaciju 7-9 svih 8 valjčića i štift na variomatu obavezno.........kaže da će ove godine bit u modi vozit motor bez majice samo stavit bubrežnjak i obavezno noge držati na nogicama za suvozača.........

flomo:
a jbg ak ste mi se poceli izrugivat.....sam pitaj lika iz vk sa TEAM-om kak je proso...i onaj s bjelim roxom....

deky_vk:
hahahah aj reci da si opro decka s teamom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju