Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.
deky_vk:
hahah.....ma de premsiješni su ti likovi sa sela......a ove tzv. trebice šou da nije bilo ekipe koja mi je pružila prvu pomoć umro bi na licu mjetsa od šokova koje smo tamo doživili......a o gumi ne želim ni pričat ima nekoliko crta po sebi čui me što još nije pukla..........
sr-dream_vk:
hahaah......neznam sta da kazem osim..RUGANJE...sta mislis jel marijan sad jede pizzu
Lazo:
--- Citat: deky_vk - 22 Lipanj, 2009, 00:34:14 ---hahah.....ma de premsiješni su ti likovi sa sela......a ove tzv. trebice šou da nije bilo ekipe koja mi je pružila prvu pomoć umro bi na licu mjetsa od šokova koje smo tamo doživili......a o gumi ne želim ni pričat ima nekoliko crta po sebi čui me što još nije pukla..........
--- Kraj citata ---
e i ja sam sa sela :confused5: ... taj lik se previše kurči.... hh kupuje bonove i onak izvadi bunt para debeo nekih 20-ak cm s novčanicama od 10 kuna :laughing7:
deky_vk:
cak je izvuko i one papirnate po 5 kn koje nisam vidio već 3-4 godine..... ;D
sr-dream_vk:
hahaahah.....a jesmo ga ismijavali ma uzass....samo mi je zao sto nije bilo utrka inace bi pobjedio onaj lik sa aeroxom sto je zavario malossi-a od piaggia....hahaah....vozi i spuh mu se trese ko vibrator za trebe... :laughing11: :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju