Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.

<< < (7/19) > >>

Lazo:

--- Citat: sr-dream_vk - 21 Lipanj, 2009, 23:20:55 ---haahahahha.... :icon_thumright:..usput da napomenem grah za 5 al deky se naravno ogrebao za polovicu moje kobasice...i usput mi ukrao sendvic iz ruksaka dok sam ja trpao neku lujku na nekom igralistu...hahaah :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

jebiga deky bio gladan kad mu nisu htjeli dat još jedan tanjur graha  :laughing11: e da i bio sam jedina budala do ponoći u  kratkoj majici i trofrtaljkama  :laughing7: dok se dečki nisu sažalili i posudili mi super kul ixs jaknu   :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
osli u petak navecer.. ljudi nije bilo uopce,motore mos na prste nabrojat... svirka je bila u kur*u,nisam nista gore cuo u zivotu... pijani tonac nije znao sta radi za mixetom.. jedino sto je valjalo je pivo :headbang: na trkama nisam bio-prespavo sam

sr-dream_vk:
ja i Deky utrpali pive u torbe i tamo nastavili...pivo za pohvalu....pili smo do jutra i stelali u 4 ujutro Runnera for race(i to nas glavni mehanicar Benny..)....sve u svemu bilo je ruganja...seganja...smijanja..ismijavanja..pluvanja po ljudima i motorima koje kako dragi Ivkulja kaze..mozes nabrojat na prste... :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Lazo:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Lipanj, 2009, 23:36:30 ---osli u petak navecer.. ljudi nije bilo uopce,motore mos na prste nabrojat... svirka je bila u kur*u,nisam nista gore cuo u zivotu... pijani tonac nije znao sta radi za mixetom.. jedino sto je valjalo je pivo :headbang: na trkama nisam bio-prespavo sam

--- Kraj citata ---

hehe ja nisam ni čuo svirku koliko sam bio pijan  :laughing1: .... nije samo pivo valjalo  :drunken_smilie: ... hamburgeri i ćevapi isto  :laughing7:   :icon_thumright:

Lazo:

--- Citat: sr-dream_vk - 21 Lipanj, 2009, 23:52:45 ---ja i dely utrpali pive u torbe i tamo nastavili...pivo za pohvalu....pili smo do jutra i stelali u 4 ujutro Runnera for race(i to nas glavni mehanicar Benny..)....sve u svemu bilo je ruganja...seganja...smijanja..ismijavanja..pluvanja po ljudima i motorima koje kako dragi ivkulja kaze..mozes nabrojat na prste... :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---

pljuvanja po curama hoćeš reć  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju