Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.

<< < (8/19) > >>

sr-dream_vk:
ma jesu bili su dobri ali nisu bili za djabe pa mi se i nisu bas svidjeli.... :laughing11: :laughing11:....definitivno mi je najveca komedija bio onaj frajer za ybr 250 koji je KAO turirao i igro se s kvacilom i poletio snjim i puko u ganc novog KTM-a u pomjerio mu hladnjak za 20 cm u lijevu stranu... :laughing7: :laughing7:

Lazo:

--- Citat: sr-dream_vk - 21 Lipanj, 2009, 23:57:21 ---ma jesu bili su dobri ali nisu bili za djabe pa mi se i nisu bas svidjeli.... :laughing11: :laughing11:....definitivno mi je najveca komedija bio onaj frajer za ybr 250 koji je KAO turirao i igro se s kvacilom i poletio snjim i puko u ganc novog KTM-a u pomjerio mu hladnjak za 20 cm u lijevu stranu... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

hahahahaha da koji glupan još malo ga vlasnik ktm-a ispizdio  :laughing9:  :laughing6:  :toothy9:

sr-dream_vk:

--- Citat: Lazo - 21 Lipanj, 2009, 23:54:39 ---pljuvanja po curama hoćeš reć  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nesmijem komentirat trebe..mogu ti rec da u svojih 10 godina kao grobar nisam dozivio leseva kakve sam tamo lopate vidio nezelim nikom takvo zlo a to je da nisu imale zube pa po jednu nogu i dlakave ko majmunice  :zubo:......evo samo cu rec da sam deky-u pruzao prvu pomoc kad je vidio trebe..i kad je dosao sebi samo je rekao...j#bo te kru kako si ruzna....ali je bila ona dobra lujka..kojoj sam vikao da ima dupe da ju sedmorica lupe..(mislim da se nje sjecas.)...tako da smu tu pljuvali po trebama i rugali se... :kenjkenj:

sr-dream_vk:

haahaha.....ma onda nisi vidio ovo...ja spavam u super kul satoru i vidim neko mi drka po satoru...ja cujem deky i benny se smiju nekom liku vani...ja otvorim ono frajer mrtav pijan i ima jedno plavo oko i jedno smedje..(ja ga nazvao Haski..hahaha...)..i naravno deky i benny mu se rugaju i slikaju budalu..i dalje sam ja uletio i zavezo mu neku maramu na oci i samo ga pustio da ide...haahha...rusio se ko domine... :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Lazo:

--- Citat: sr-dream_vk - 22 Lipanj, 2009, 00:06:23 ---nesmijem komentirat trebe..mogu ti rec da u svojih 10 godina kao grobar nisam dozivio leseva kakve sam tamo lopate vidio nezelim nikom takvo zlo a to je da nisu imale zube pa po jednu nogu i dlakave ko majmunice  :zubo:......evo samo cu rec da sam deky-u pruzao prvu pomoc kad je vidio trebe..i kad je dosao sebi samo je rekao...j#bo te kru kako si ruzna....ali je bila ona dobra lujka..kojoj sam vikao da ima dupe da ju sedmorica lupe..(mislim da se nje sjecas.)...tako da smu tu pljuvali po trebama i rugali se... :kenjkenj:

--- Kraj citata ---

hehe da sjećam se  :laughing7: a bila je i neka ružna (faca ko da je deky sa sp-om šlajfo po njoj  :laughing7: )  sa predobrom guzicom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju