Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Leon@rDo :)
Bogus:
--- Citat: marinzd - 11 Lipanj, 2009, 23:47:13 ---samo naprid, zasad sve odlicno
u koju boju ide ako se smije znat
--- Kraj citata ---
Smije se znati boja... ;D
........................................
ajmo dalje :)
baćen špric-kit....
to su bile pripreme za farbanje...
a sada ide vec kak je laganini sastavljen... ne do kraja, al dovoljno da se moze voziti...
zbog toga sto se trebalo ici na budnicu :toothy9:
malo mi je guma prdnula :frajer:
evo polako se privodi kraju to sastavljanje... motor uredno pali i sve, al najgore su instalacije jel treba proci na tehničkom ;D
eto to je to za sada... uskoro ce ostalo :hello:
R@kija:
nego ovaj kad si sad spojio ove plastike sa undertailom jel ih mos normalno skinut i stavit???
aeroxtuning:
super posao,ja bi jos stavio serdarevica i skinuo nosac tablice.skinut ces nosac,zar ne?? :)
Bogus:
--- Citat: rakitje00 - 12 Lipanj, 2009, 18:06:02 ---nego ovaj kad si sad spojio ove plastike sa undertailom jel ih mos normalno skinut i stavit???
--- Kraj citata ---
moram samo amortizere skinuti i onda ide van undertail,... bio je plan da se moze sarafiti, 2 u 1, al na kraju sam ga spojio sa repom... i meni je ispalo predobro...
..........................
--- Citat: aeroxtuning - 12 Lipanj, 2009, 18:08:44 ---super posao,ja bi jos stavio serdarevica i skinuo nosac tablice.skinut ces nosac,zar ne?? :)
--- Kraj citata ---
zasto serdarevica ??? što fali ovom spuhu, meni je predobar i nebi ga mjenjao.... :nono:
a ovo sam namjerno radio da bude nosac tablice, jel me caca zajebavao a i u bj su policajci alergicni na to kad imas tablicu na undertailu a ne na nosacu, i odmah ti kaznu pribibere... tako da ce ostati ovako, a i žmigavci su na tom nosacu....
aeroxtuning:
--- Citat: Bogus - 12 Lipanj, 2009, 18:34:48 ---
moram samo amortizere skinuti i onda ide van undertail,... bio je plan da se moze sarafiti, 2 u 1, al na kraju sam ga spojio sa repom... i meni je ispalo predobro...
..........................zasto serdarevica ??? što fali ovom spuhu, meni je predobar i nebi ga mjenjao.... :nono:
a ovo sam namjerno radio da bude nosac tablice, jel me caca zajebavao a i u bj su policajci alergicni na to kad imas tablicu na undertailu a ne na nosacu, i odmah ti kaznu pribibere... tako da ce ostati ovako, a i žmigavci su na tom nosacu....
--- Kraj citata ---
heh :) samo sam predlozio,ti najbolje znas :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju