Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Leon@rDo :)

<< < (5/16) > >>

VXR_deda:
TNX za info  :icon_thumright:

Bogus:

--- Citat: alfist159 - 11 Lipanj, 2009, 13:42:51 ---Rotaxovi problemi, fazni lanac (zna otići za 4-5tkm, ako pukne, veselje), ako dugo stoji vergla, neće upali (jebe ga elektronski čok), dijelova za rotaxa po oglasima nema, a novi skupi ko sveto ulje...

--- Kraj citata ---

istina za čok, to sam znao... ali fazni lanac je kod mene imao preko 18tkm i sasvim je lijepo radio....
sto mi se sviđa jedino, puno je jednostavniji nego piaggo.... lakse je raditi na njemu... a i opet jako su izdržljivi klip i cilindar....

dijelovi jesu skuplji, malossi multivar za njega me je kostao 1100 kn kod benceka...

........................
hvala ljudi za pohvale... nadam se da ce vam se sve do kraja sviđati 8)

...........................

--- Citat: aeroxtuning - 11 Lipanj, 2009, 12:49:05 ---ufffff,predobro :) mislim da je slican projekt bio i na bs forum.....da nije to to mozda?

--- Kraj citata ---

koji ti je to bs forum???

...........................

--- Citat: gun_rider - 11 Lipanj, 2009, 12:14:29 ---majstore, kako si struju rješia, jel ostala instalacija od leonarda ili je sve od runnera nabacano gore? pozz

--- Kraj citata ---

gore ti je kompletna instalacije od gilere, jedino je bobina ostala moja od leonarda, i kljuc na koji ga palim
zato sam i mjenjao satove, bas radi te instalacije, nije mi se dalo zezati sa prebrikama za leonardove satove, a i njih sam bio prije rastavio i raspilio... kad sam imao drag onda su oni bili ispod drag governala.... temperatura i gorivo....

--- Citat: hac - 11 Lipanj, 2009, 13:36:44 ---odličan ti je project kolega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala kolega :toothy12:

andy:

--- Citat: Bogus - 11 Lipanj, 2009, 14:04:07 ---
koji ti je to bs forum???

--- Kraj citata ---

Black-scooters.. Mislim da jesam i tamo vidio da si pisao ;)

Bogus:

--- Citat: andy - 11 Lipanj, 2009, 14:35:59 ---Black-scooters.. Mislim da jesam i tamo vidio da si pisao ;)

--- Kraj citata ---

to sam i mislio.... jel sam gledao u favorite, jesam pisao sam.... ali to je bilo prije kojih godinu i pol ako se ne varam, onda sam stavljao tamo slike kak sam radio drag za svoj skut...

marinzd:
samo naprid, zasad sve odlicno
u koju boju ide ako se smije znat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju