Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Leon@rDo :)

(1/16) > >>

Bogus:
Evo u mojoj garaži je Aprilia leonardo 125ccm

riječ je o skuteru 2000 godište, snage 9 kW
kupio sam ga polovnog... dosta me služio, i još me uvijek služi :P
par slićica

Gore imam spuh, shacal... to sam dobio s njim

s motorom sam zadovoljan, rotax masina... jako se lijepo drži po zavojima, jos da su bolji amortizeri i vilice, neke bolje gume... bio bi lijepa pila
ali, eto s vremenom su mi se poceli javljati neki problemi oko masine... i kad sam malo vise usao u sve to skuzio sam da nije vise ta masnina bas nesto i odlucio to malo promjeniti.... :icon_scratch:

tako krenuo u mali projektić :frajer:. jos sam vise zagrizao za projekt kad su svi oko mene pojacali masine i voze se malo brze pa ih nisam mogao pratiti... tako odlucio prodati staru i uzeti drugu malo jakiju  :hmh:

riječ je o Gileri Leonardo 200... kako bi se to moglo ukratko nazvati

a ovako je izgledao prije projekta..

radi se o ovome, štel, vilice, hladnjak i plastike ostaju od ovog mog leonarda...
a sve ostalo ide od runnera...
dosta me to sve izašlo, ali eto volim taj motor zato sto je jako udoban i dobar po zavojima... ali je masnina od leonarda jako troma, dok je runnerova malo živćanija i jaca...

zato sam malo trazio po oglasima, i napokon nasao od vx masinu, mada sam zelio od vxr-a...
tako da sam od iste osobe narucio... prednju felgu, s pužem, zadnju felgu, deklo, masinu od vx, amortizere, nosac auspuha, vodenu, zadnju felgu, i karb...

Stigla pošiljka 

odmah sam se bacio na posao

malo je oprao radi lakšeg uređivanja...
masnina je isla odmah na stol, i rastavljanje...
promjenio sam fazni lanac, filter ulja, klip cilindar(sada je 200), glava se mjenjala... i naravno dihtunzi...

e a kad sam s tim zavrsio izvadio sam štel iz šupe i samo stavio masinu gore da vidim kako ce to izgledati...

e tako, to je za sada... jos treba poraditi na prednjoj felgi, treba disk pomaknuti za 3 mm unutar felge, tako da ju mogu staviti u centar motora..
treba i pomaknuti masinu komplet jos 1 cm ulijevo, a nosaći su standardni od leonarda... i budem ih ostavio samo malo preradio...

uskoro cu jos staviti novosti o temi :icon_biggrin:, do tada pozz

veka84sb:
 :icon_thumright:  :headbang: Sretno i da sto prije sve proradi ,jer ipak topli su dani,...ovakve stvari se rade u jesen  :icon_tongue:

andy:
Bravo kolega.. To je to, još sitnice.. I stavi sve slike i onog repa itd..  :icon_thumright:

zipst:
pohvalno, samo naprid :icon_thumright: :hello:

Bogus:

--- Citat: veka84sb - 09 Lipanj, 2009, 15:11:26 --- :icon_thumright:  :headbang: Sretno i da sto prije sve proradi ,jer ipak topli su dani,...ovakve stvari se rade u jesen  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Rađeno je u jesen.. ali nije jos na forumu :icon_tongue:
btw. radi... ali budem isao polako s postovima :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju