Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna, lose sagorijevanje dok je hladan
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 00:17:18 ---sta mi se danas dogodilo, a i prije koji dan isto... Upalim skut, turiram, ono sve fino, uopce ne dimi na hladno, predobro nesto, upalim svjetla, stisnem gas da cu krenit, i odjednom, preskace iskra, dimi dobrano, ugasim svjetla i opet isto, jednostavno ne baca iskru koliko treba bacati i dimi dok se ne zagrije... jel to normalno uopce? imam osjecaj da je struja zesce zajebana na kinezima... na sta posumnjati? i kako ga natjerati da se vrti preko 9-10K? roberte, moze koja rijec?
--- Kraj citata ---
:o
Valjda kit, zakaj su ti potrebni ti okretaji :dontknow:
gozz:
Prvo si provjeri smjesu...
Poznato je da ovi stock karburatori na Luni daju pre bogatu smjesu, još sa ovim automatskim čokom, i to sad kad je toplo...
Onda, ngk svječicu i to6 ili 7, nikako više od 7...
Kad ga upališ, drži maaaalo gasa kojih 15-20 sekundi, da se komora iszvjetri i svječica osuši i zagrije, i onda piči!!!
animatrix:
smjesu sam napokon i napravio da valja, otkako ga imam svjecica je mokra bila, sad je taman, uzet cu novu pa cu vidit... sto se tice okretaja, kad je na nogari pa ga zavrtis u visoke, jednostavno po zvuku se ne vrti kao piaggio, jel to do struje ili do motora?
J.U.R.C.A:
--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 09:24:59 ---smjesu sam napokon i napravio da valja, otkako ga imam svjecica je mokra bila, sad je taman, uzet cu novu pa cu vidit... sto se tice okretaja, kad je na nogari pa ga zavrtis u visoke, jednostavno po zvuku se ne vrti kao piaggio, jel to do struje ili do motora?
--- Kraj citata ---
usporedivat kineza sa piaggiom je pomalo glupo.
nemoj imat praksu ga vrtit u blokadu na nogari jer je to smrt za prijenosne komponente!a i za samu masinu!
marko1990:
--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 09:24:59 ---smjesu sam napokon i napravio da valja, otkako ga imam svjecica je mokra bila, sad je taman, uzet cu novu pa cu vidit... sto se tice okretaja, kad je na nogari pa ga zavrtis u visoke, jednostavno po zvuku se ne vrti kao piaggio, jel to do struje ili do motora?
--- Kraj citata ---
pa normalno da je do motora,kako su ti rekli pomalo ti je blesavo uspoređivat ga sa piaggiom,a neznam šta će ti 9-10k koretaja,pa to ti netreba i previše bi ti bilo napora za mašinu jedino ako imaš kit neki gore! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju