Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna, lose sagorijevanje dok je hladan
animatrix:
sta mi se danas dogodilo, a i prije koji dan isto... Upalim skut, turiram, ono sve fino, uopce ne dimi na hladno, predobro nesto, upalim svjetla, stisnem gas da cu krenit, i odjednom, preskace iskra, dimi dobrano, ugasim svjetla i opet isto, jednostavno ne baca iskru koliko treba bacati i dimi dok se ne zagrije... jel to normalno uopce? imam osjecaj da je struja zesce zajebana na kinezima... na sta posumnjati? i kako ga natjerati da se vrti preko 9-10K? roberte, moze koja rijec?
marko1990:
--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 00:17:18 ---sta mi se danas dogodilo, a i prije koji dan isto... Upalim skut, turiram, ono sve fino, uopce ne dimi na hladno, predobro nesto, upalim svjetla, stisnem gas da cu krenit, i odjednom, preskace iskra, dimi dobrano, ugasim svjetla i opet isto, jednostavno ne baca iskru koliko treba bacati i dimi dok se ne zagrije... jel to normalno uopce? imam osjecaj da je struja zesce zajebana na kinezima... na sta posumnjati? i kako ga natjerati da se vrti preko 9-10K? roberte, moze koja rijec?
--- Kraj citata ---
no jako ljepo...turiraš ga hladnog
normalno je da dimi hladan....
radomir.g:
Proveri svecicu...
animatrix:
imao sam beru ultra, neznam oznaku, na hladno je preskakao toliko da to nije bilo normalno, g#vn% od svjecice, nisam mogao upalit skut na anlaser, vratio sam ngk br6 koja ima kakvih 5K km, nikakvih sranja kao sa beru, ali ovo me muci... pazi, nisam neki bolid koji odmah pun gas vozi, na to turiranje sam mislio gasa dovoljno za kretanje, i s toliko gasa preskace paljenje svjecice... normalno je da dimi, ali ne i da ti zadimi dvoriste kao da zaprasuju komarce..
J.U.R.C.A:
Za pocetak svjecica...
ocito je potrosena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju