Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna, lose sagorijevanje dok je hladan

<< < (3/4) > >>

animatrix:
ma ni ne usporedjujem ih, zanima me koji dijelovi su krivi sto se taj motor ne zeli vrtiti... giz je recimo skuzio da lamelice na tgb-u imaju jako malo lufta za otvaranje i time pri visokim okretajima nemaju dovoljnu propusnost... isto tako kao da motor ima blokadu jer pocne preskakati, isti zvuk kao kad je hladan pa ne zeli primit gas.. a logika je, sto vise okretaja to vise snage...

Iwo SR Tuono:
stavi struju i mašinu od aeroxa pa ćeš dobit okretaje.

Dobio si odgovor šta je krivo na tom skuteru  :icon_thumright:

J.U.R.C.A:

--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 14:39:32 ---ma ni ne usporedjujem ih, zanima me koji dijelovi su krivi sto se taj motor ne zeli vrtiti... giz je recimo skuzio da lamelice na tgb-u imaju jako malo lufta za otvaranje i time pri visokim okretajima nemaju dovoljnu propusnost... isto tako kao da motor ima blokadu jer pocne preskakati, isti zvuk kao kad je hladan pa ne zeli primit gas.. a logika je, sto vise okretaja to vise snage...

--- Kraj citata ---
Ne nije logika....

logika je di cilindar i timinzi cilindra imaju najvecu snagu i aupuh u sprezi sa njim...

glupa usporedba ali simbolicna...DIZEL...sto vise okretaja to vise snage...MOS MISLIT!!!!

dakle cilj ti je pogoditi okretaje di serijski cilindar ima najvecu snagu u sprezi sa auspuhom...

animatrix:
istina, razmisljao sam ja o portanju kanala, ali nemam viska cilindar a ne zelim unistiti ovaj na motoru... jos jedno pitanje, na kojem dijelu karba se mjeri njegov promjer? frend mi kaze da se izlazna cijev mjeri, ona koja ide na prirubnicu, na tom dijelu unutarnji fi mi je 18mm  ??? btw, odmah da stavim sliku, bi li se dalo sta odraditi na ovom ispusnom kanalu? mjere kanala su 13x19mm

J.U.R.C.A:

--- Citat: animatrix - 09 Lipanj, 2009, 14:52:22 ---istina, razmisljao sam ja o portanju kanala, ali nemam viska cilindar a ne zelim unistiti ovaj na motoru... jos jedno pitanje, na kojem dijelu karba se mjeri njegov promjer? frend mi kaze da se izlazna cijev mjeri, ona koja ide na prirubnicu, na tom dijelu unutarnji fi mi je 18mm  ??? btw, odmah da stavim sliku, bi li se dalo sta odraditi na ovom ispusnom kanalu? mjere kanala su 13x19mm

--- Kraj citata ---
Dalo bi se napraviti.
ali necu ti napamet govoriti jer nisam nikada drzao taj cilindar u ruci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju