Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kawasaki Piitanje?  (Posjeta: 1653 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Kawasaki Piitanje?
« : 08 Lipanj, 2009, 17:09:40 »
Ovako koliko tamo u hr otprilike vrijedi ovakava Kawa....2004god,20k presla,uradjen kompletan servis na 20k,plus nove plocice kocione,diskovi,guma zadnja.U dobrom stanju ...evo i par slika .....

http://yfrog.com/1i08062009960jx
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline MMARIO31

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Kawasaki Piitanje?
« Odgovori #1 : 08 Lipanj, 2009, 17:11:11 »
7000-7500 eura

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #2 : 08 Lipanj, 2009, 17:16:53 »
to je jedina kawa kaj bi si kupio jer je najbrutalnija.......cijene ti se krecu oko 8000-8500eura......motor je bomba....  ;D

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 08 Lipanj, 2009, 17:18:17 »
hmm ispadne skuplje nego kod mene u bih ovdje....kod nas je oko 6000-6500 max....

P.S motor ne kupujem ja sebi,da nebi ko pomislio hehe...nego sam ga dobio od druga na jedno mjesec dana da ga koristim i pomogucnosti prodam ...on bi ga dao i za 5500 eura...tako da sve sto ga ja prodam skuplje meni ide....ali posto je na motoru nova i guma i diskovi i plocice i sve skoro promjenjeno od potrosnog materijala,necu uopste da ga uzimam a ni vozim...pa stoji kod njega u salonu ...zato me i intresuje cijena da znam kakvu da stavim ...
« Zadnja izmjena: 08 Lipanj, 2009, 17:24:04 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline MMARIO31

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #4 : 08 Lipanj, 2009, 17:24:04 »
taj motor je bio lupan i mislim da su na njemu zamjenski oklopi tak da mi je vrijednost kod nas oko 6000 ako je sve u redu

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 08 Lipanj, 2009, 17:25:50 »
taj motor je bio lupan i mislim da su na njemu zamjenski oklopi tak da mi je vrijednost kod nas oko 6000 ako je sve u redu
kako znas ??? pitam,jer kad sam frenda pito jel bio lupan ili sta slicno......kaze nije ...sad postoji ono mozda da suti da se bolje proda i to....
« Zadnja izmjena: 08 Lipanj, 2009, 17:29:00 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 08 Lipanj, 2009, 17:26:29 »
ja govorim o cijeni motora koji je u top stanju sa svim originalnim djelovima......a ak je padano,zamjenski oklopi i ostala sranja onda naravno da cijena dosta pada.....

Offline MMARIO31

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #7 : 08 Lipanj, 2009, 17:29:17 »
kako znas ??? pitam jer kad sam frenda pito jel bio lupan ili sta slicno......kaze nije ...sad postoji ono mozda da suti da se bolje proda i to....
takve boje kawasaki nakad nije imao a po slikama mi se vidi da su oklopi tamo kod volana i jednom komadu a koliko ja znam original su tu posebne plastike !! pa otiđi pogledati motor i sve češ znati

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #8 : 08 Lipanj, 2009, 17:37:59 »
gle nema veze sta je motor farban......ja kuzim da se nekom ne svidja nakon nekog vremena original boja pa farba motor.......al sam je bitno da original oklopi koji koji su farbani da nisu nigdje vareni......a to kaj su farbani to puno ne smanjuje cijenu.....

Offline MMARIO31

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #9 : 08 Lipanj, 2009, 17:40:35 »
gle nema veze sta je motor farban......ja kuzim da se nekom ne svidja nakon nekog vremena original boja pa farba motor.......al sam je bitno da original oklopi koji koji su farbani da nisu nigdje vareni......a to kaj su farbani to puno ne smanjuje cijenu.....
ja još nisam nikad vidio da je netko farbao original oklope a da za to nije imao razloga,tak da ne znam!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #10 : 08 Lipanj, 2009, 17:41:32 »
ja još nisam nikad vidio da je netko farbao original oklope a da za to nije imao razloga,tak da ne znam!!!

jbg ja jesam......  :)

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 08 Lipanj, 2009, 18:03:54 »
evo sad sam frenda ponovo pito i kaze da nije razbijan ,sad da se zapuco u auto ili slicno ...ali je upo kad je dizo na prednji ..i sj#bo prednju masku i rece bocnu..pokuso prvi put na pradnji iso nekih 40 km/h i na glavu se nasadio..i kaze da je u ovom servisu sto imaju naljepnice moto nautica ..oni su ovlasteni za kawasaki uzeo orginal oklope te,ima cak i racun...ali je ofarbo ovako jer mu se vise svidja...moramo otic po racun ...nek se nadje...mozda su ga cak i oni u servisu sjebali dali mu kakve cunga lunga oklope...
Valentino Rossi 46!!!!!