Tehnički kutak > Tuning skutera
nrg power - pomoc oko setupa
seba:
evo narucio je malossi sport,rms radilicu i malossi wingbell,ja mislim da za pocetak je to skorz ok. jos kupi deltu i neki polovan 19 karb i to ustela i bit ce super :icon_thumright:
aeroxtuning:
da,super....samo mogo si kod haca uzet bgm evo mozda bi je dao i za 900,a 10 puta bolja od rms-ove,ali ni rms nije za podcijeniti,valjda ces zvat kad budes stelao?? :P ;D
seba:
--- Citat: aeroxtuning - 06 Lipanj, 2009, 23:18:43 ---da,super....samo mogo si kod haca uzet bgm evo mozda bi je dao i za 900,a 10 puta bolja od rms-ove,ali ni rms nije za podcijeniti,valjda ces zvat kad budes stelao?? :P ;D
--- Kraj citata ---
pa ,mislim da nije ni rms tako los,ipak je i hacu izdrzala setup koji vrti 12000 :icon_biggrin:
aeroxtuning:
--- Citat: seba - 06 Lipanj, 2009, 23:20:02 ---pa ,mislim da nije ni rms tako los,ipak je i hacu izdrzala setup koji vrti 12000 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa kazem da nije losa,odlican setup,samo sam bio predlozio :icon_thumright:
grbi128:
--- Citat: aeroxtuning - 06 Lipanj, 2009, 23:13:19 ---kad ti zariba mhr replica,zaribala nema se tu sto radit vise nego pravac smece....druga stvar ako nije "zaribala" a potrosila se,onda se stavlja klip a,b,c ovisi o stupjnu potrosenosti.....
ako znas momka sa foruma gianelli,on ti je prije vozio nrg-a novog sa yasuni r-om,trophyijem(nista radjeno na njemu) tvornicki 17.5 karb,stock prijenos,motor je bio jako dobro ustelan i mogu reci da je isao nevjerojatno dobro,on ti moze potvrditi.....
za pocetak radje uzmi neki gus,neces se pokajati..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo mi ovo reci,jeli bio brzi od sirara? :toothy9:
--- Citat: aeroxtuning - 06 Lipanj, 2009, 23:26:27 ---
pa kazem da nije losa,odlican setup,samo sam bio predlozio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jaca je od serijske,a serijska moze izdrzat ovaj setup...ja mislim da sam miran dok imam rms-ovu :icon_thumright:
edit: koji karb da uzmem? 19? 20,5? 21? i model?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju