Tehnički kutak > Tuning skutera

nrg power - pomoc oko setupa

<< < (4/6) > >>

seba:
karb uzmi delllorto phbg 19 bs

giannelli:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Lipanj, 2009, 23:13:19 ---kad ti zariba mhr replica,zaribala nema se tu sto radit vise nego pravac smece....druga stvar ako nije "zaribala" a potrosila se,onda se stavlja klip a,b,c ovisi o stupjnu potrosenosti.....

ako znas momka sa foruma gianelli,on ti je prije vozio nrg-a novog sa yasuni r-om,trophyijem(nista radjeno na njemu) tvornicki 17.5 karb,stock prijenos,motor je bio jako dobro ustelan i mogu reci da je isao nevjerojatno dobro,on ti moze potvrditi.....

za pocetak radje uzmi neki gus,neces se pokajati.....  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
istina, nrg je odlicno isao, mislim jos uvijek ide, ali mi je zao vidit tko i kako ga se vozi.  :angry7:

slazem se s lukom, bolji prvo neki gus da se izivis i onda nesto jace slozis, koje ce ti trajat duze radi znanja ne radi slabijeg spuha.  :laughing7:

@grbi, jaci je energe od neosa, trenutno kakav je sad. :P

grbi128:

--- Citat: gianelli - 07 Lipanj, 2009, 16:34:54 ---istina, nrg je odlicno isao, mislim jos uvijek ide, ali mi je zao vidit tko i kako ga se vozi.  :angry7:

slazem se s lukom, bolji prvo neki gus da se izivis i onda nesto jace slozis, koje ce ti trajat duze radi znanja ne radi slabijeg spuha.  :laughing7:

@grbi, jaci je energe od neosa, trenutno kakav je sad. :P

--- Kraj citata ---

ako mi bude iso ko neos ja prezadovoljan :laughing7:

doritos:
19 ili 21dellorto phbg bs ili bd...neces pogrjesiti :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: grbi128 - 07 Lipanj, 2009, 17:06:41 ---ako mi bude iso ko neos ja prezadovoljan :laughing7:

--- Kraj citata ---
ici ce i bolje, moj kakav je sad ide bolje od neosa bar koliko sam ja skuzio, a ne tvoj da mu stavis yasunia i trophy ili replicu.
ipak je tu piaggio u prednosti sto se tice prijenosa.  :laughing7:

iznenadit ces se kako ce ic kad mu stavis kit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju