Tehnički kutak > Tuning skutera

nrg power - pomoc oko setupa

<< < (2/6) > >>

Ceki21:
yasuni r
mhr replica
mozes uzet od haca bgm radilicu ak ima, topova ce kostat oko 900 kn
delta
19 karb

i mislim da ti je to oko 3000 kn ;)

seba:
polini sport
bgm evo radilica
delta
19 karb polovni uzmi

Antares:
Ja razmišljam o istoj stvari samo bez radilice i zvona. Na scooter attack piše da je malossi sport najbolje podešen za yasuni r što se tiče okretaja, a koliko sam skužio članovi foruma efz i ivanm su morali preradit nešto na polini sportu da bi super pasao na yasuni-a.

Jel može netko reći malo o razlikama u okretajima izmedu MHR replice, malossi/ polini sport-a i TP trophy-a te jeli replicu puno lakše održavati (zagrijavanje itd.) od ostalih kitova?

grbi128:

--- Citat: Antares - 06 Lipanj, 2009, 20:09:09 ---Ja razmišljam o istoj stvari samo bez radilice i zvona. Na scooter attack piše da je malossi sport najbolje podešen za yasuni r što se tiče okretaja, a koliko sam skužio članovi foruma efz i ivanm su morali preradit nešto na polini sportu da bi super pasao na yasuni-a.

Jel može netko reći malo o razlikama u okretajima izmedu MHR replice, malossi/ polini sport-a i TP trophy-a te jeli replicu puno lakše održavati (zagrijavanje itd.) od ostalih kitova?

--- Kraj citata ---

isto mene zanima.. :icon_thumright:

aeroxtuning:
kad ti zariba mhr replica,zaribala nema se tu sto radit vise nego pravac smece....druga stvar ako nije "zaribala" a potrosila se,onda se stavlja klip a,b,c ovisi o stupjnu potrosenosti.....

ako znas momka sa foruma gianelli,on ti je prije vozio nrg-a novog sa yasuni r-om,trophyijem(nista radjeno na njemu) tvornicki 17.5 karb,stock prijenos,motor je bio jako dobro ustelan i mogu reci da je isao nevjerojatno dobro,on ti moze potvrditi.....

za pocetak radje uzmi neki gus,neces se pokajati.....  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju